Bioscoopkaartje voor een volwassene voor de bioscopen van Euroscoop in Nederland en België

Meerdere locaties

Tot 26% korting.
5.000+ gekocht
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Bekijk de nieuwste films op een groot scherm met goed geluid vanuit een zachte stoel in een van de 3 bioscopen in Nederland en 6 in België.

Wat je krijgt


Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2018!


Net als een jacuzzi kan je in een bioscoopstoel uitgebreid onderuitzakken voor een optimale ervaring en verlies je er liever niet je popcorn in. Ga er eens lekker voor zitten bij Euroscoop.

De deal

  • € 7 voor een bioscoopkaartje voor 1 volwassene* (waarde € 9,50)

Euroscoop hanteert de volgende richtlijn: volwassene = iemand van 18 jaar en ouder

Raadpleeg de Euroscoop-website voor het actuele filmprogramma per vestiging.

Locaties

Nederland:

  • Euroscoop Tilburg
  • Euroscoop Maastricht
  • Euroscoop Schiedam

België:

  • Euroscoop Maasmechelen
  • Euroscoop Lanaken
  • Euroscoop Genk
  • Euroscoop Sint-Niklaas
  • Cinéscope Louvain-La-Neuve
  • Acinapolis Namur

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2019 voor een bezoek aan een Euroscoop-bioscoop in Nederland en België in Tilburg, Maastricht, Schiedam, Maasmechelen, Lanaken, Genk, Sint-Niklaas, Louvain-La-Neiuve en Namur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: wissel je groupon in voor een bioscoopkaartje. Dit kan via de Euroscoop-app, via https://www.euroscoop.nl/ of aan de (automatische) kassa's.
Meer info: geldig voor personen van 18 jaar en ouder. Er geldt een toeslag voor een 3D film of andere evenementen die je ter plekke kan betalen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Euroscoop


Euroscoop exploiteert negen bioscopen in de lage landen: 6 in België (Maasmechelen, Lanaken, Genk, Sint-Niklaas, Louvain-La-Neuve en Namur) en 3 in Nederland (Tilburg, Maastricht en Schiedam). Je kan in deze uitgebreide complexen terecht om de allernieuwste releases te bekijken. De bioscoop-'merknamen' Siniscoop, Acinapolis en Cinéscope vallen allen onder Euroscoop.

Euroscoop

Nachtleven, Film, Kinderactiviteiten, Kindershow en -evenement
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.