sluit
V-Day

Event & Media Eductation

Online opleiding Wedding Planner of Executive Master Wedding Management

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 3-2.
Code toepassen

In een Notendop

  • Handig voor iedereen die bruidspersoneel is of er zijn vak van wil maken.
  • Kies uit de opleiding Wedding Planner (20 weken) of de master Wedding Management (30 weken). Meer info in de begeleidende tekst of via de linkjes.
  • De wekelijkse online cursussen bevatten theoretische informatie en oefeningen en zijn in PDF te bekijken wanneer het jou uitkomt
  • Na beëindiging van de lessenreeks ontvang je een officieel certificaat

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Het leven laat zich niet plannen, maar overenthousiaste oudtantes met traporgel-aspiraties gelukkig wél. Leer hoe je een bruiloft organiseert naar de wensen van het bruidspaar, met een cursus Wedding Planner of Executive Master Wedding Management.

Kies uit de volgende opties

  • € 59,95 voor de Hogere vakopleiding Wedding Planner (waarde € 445)
  • € 89,95 voor de opleiding Executive Master in Wedding Management (waarde € 789)

Dankzij deze deal beheers jij binnenkort alle valkuilen en hindernissen die opduiken bij het plannen van een huwelijk: kies uit een hogere vakopleiding Wedding Planner of Executive Master Wedding Management bij Event & Media Education. De cursus bestaat uit online lesmodules in PDF-formaat en is te volgen waar en wanneer je wil. Tijdens deze cursus maak je kennis met de moeilijkheden die je als organisator van huwelijken kan ondervinden met als doel deze te kunnen voorzien en natuurlijk ook voorkomen.

Aan de hand van praktijkoefeningen ontdek je de positieve en negatieve aspecten van je in scène gezette planning én krijg je massa’s tips om te voorkomen dat er iets misloopt. Als leerling krijg je een heldere en duidelijke begeleiding die passend is voor elke wedding planner. Meer informatie over de inhoud van de cursussen Wedding Planner vind je hier en van de master Wedding Management.

Deal-Voorwaarden

:Geldigheid: verzilver je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop. Daarna is je groupon nog een jaar geldig. Je lessen beginnen gelijk.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 6 maanden na aankoop aan voor de cursus op gr.pn/weddingplanner, met gebruik van je groupon-codes. Daarna is je groupon nog een jaar geldig.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Originele prijs op basis van adviesprijs. De modules en de lesonderwerpen kunnen afwijken van de in deze deal vermelde onderwerpen. Vanuit didactisch oogpunt en alleen ter verbetering van de opleiding kunnen er wijzigingen zijn in de indeling van de onderwerpen. Neem voor meer info contact op via info.groupon.nl@eventmediaedu.com. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Event & Media Education

Uit een samenwerking tussen bedrijven en professionals uit verschillende sectoren is Event & Media Education ontstaan. Deze onderwijsinstelling heeft onderwijsprogramma's opgesteld voor mensen die een baan ambiëren in de media- en evenementenbranche. Leer evenementen organiseren of laat je opleiden tot bijvoorbeeld weddingplanner. Je kan de lessen klassikaal volgen of via internet.