Geen nieuwe meldingen

Eventsbakery (Paintballstrand / Paintballmanege)

6 locaties

Horror Madness Experience - Paintball voor maximaal 10 personen bij Paintballstrand of Paintballmanege

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 89% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga voor een extra adrenalinekick in je potje paintball, door met je team de zombies te verslaan in het Horror Hospital of het Gekkenhuis.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net zoals een boswandeling of een kinderpartijtje wordt een potje paintball een stuk spannender wanneer je er horror-elementen aan toevoegt. Voor alle adrenalinejunkies, thrillseekers en daredevils onder ons is de Horror Madness Experience dus een geweldig alternatief voor een ‘normaal’ paintball-uitje.

De deal

  • € 24,99 voor Horror Madness Experience - Paintball voor maximaal 10 personen (waarde € 229,50)

Locaties Horror Madness Experience:

  • Palmbosweg 8, Ermelo - Op Paintballstrand bij Strand Horst vind je de outdoor versie van de Horror Madness Experience. Op het Horror Hospital-speelveld neem je niet zomaar deel aan een wedstrijdje paintball, maar speel je een van de hoofdpersonen in een horrorverhaal. Voorafgaand aan deze ervaring vertelt de spelleider jou en je teamgenoten het verhaal van het Horror Hospital. Hij geeft instructies over jullie missie en zal ook actief deelnemen aan het spel. Rennend door de donkere ziekenhuisgangen met flikkerend licht, rook en doodenge zombies, verzamel je medicijnen en overlevingsmiddelen voor je team. Voor of na de Horror Madness Experience speel je nog een potje ‘ouderwets’ paintball op een van de andere outdoor-speelvelden naar keuze.

  • Bergse Linker Rottekade 20, Rotterdam - In deze oude psychiatrische inrichting vind je de indoor-versie van de Horror Madness Experience. Toen er in 1866 een verwoestende brand plaatsvond, overleden alle patiënten. Familie en omwonenden legden bloemen neer ter nagedachtenis, maar deze waren een paar uur later al verdord. Enkele jaren later werd er op dezelfde grond een manage gebouwd, waar binnen een half jaar 18 paarden het loodje legde. Omwoners dachten dat het gebouw vervloekt was en het kreeg de bijnaam ‘Gekkenhuis’. Het stond jaren leeg, totdat Eventsbakery het pand omdoopte tot Paintballmanege. Er was geen vuiltje aan de lucht, totdat en vier tieners inbraken. Zij zijn tot op de dag van vandaag nooit teruggevonden en daar begint jullie missie: ontdek de waarheid achter de verdwijning in het Gekkenhuis. Ook hier is daarnaast nog alle tijd om te paintballen op een van de andere speelvelden naar keuze.

Inbegrepen:

  • In totaal 2,5 uur speeltijd: bij de Horror Madness Experience en/of op een ander speelveld naar keuze
  • Complete paintball-uitrusting bestaande uit een paintball-gun, overall en masker
  • 50 verfballetjes per persoon
  • Naar keuze gebruik van een “Extreme Gun”: een sniper of automatisch wapen (t.w.v. € 4,95).

Extra verfballetjes kopen is mogelijk op locatie. De kosten hiervoor zijn € 18 voor 150 balletjes, € 24 voor 200 balletjes, € 39 voor 400 balletjes en € 49 voor 550 balletjes.

Andere paintball-locaties:

Het is ook mogelijk om met je voucher op een van de andere locaties van Eventsbakery te paintballen. Kies je locatie in het boekingsformulier op de website. Er is keuze uit: Antwerpen, Assen, Eindhoven, Gouda en Nijmegen. Op deze locaties is echter geen Horror Madness Experience aanwezig.

De paintball-velden van Eventsbakery zijn het paradijs voor liefhebbers van het schietspel. Door het aanbod van verschillende speelvelden, raak je niet snel uitgespeeld. Tijdens de strijd verschuil je je achter stapels tractorbanden, kruip je door grote rioolbuizen, trek je een sprintje langs oude zeilschepen en autowrakken of stippel je je speelstrategie uit vanuit een uitkijkpost.

Onder het motto “Verveel je niet!” organiseert Eventsbakery actieve games en workshops door heel Nederland. Bekijk dus ook even de andere deals.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren online via http://eventsbakery.nl/horror-madness. Selecteer de locatie 'Fundustry Harderwijk' voor het Horror Hospital en de locatie 'Fundustry Rotterdam' voor het Gekkenhuis. Je kan ook een andere paintball-locatie kiezen. Daar is echter geen Horror Madness Experience aanwezig. Vul je groupon-code in in het boekingsformulier.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Deelname aan de Horror Madness Experience of paintballen op een van de andere velden is alleen mogelijk vanaf 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.

Eventsbakery (Paintballstrand / Paintballmanege)

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel