Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Escaperooms voor 2-7 personen van Eventsbakery in Dordrecht of Rotterdam

Kies optie
Meer dan 60 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ga de uitdaging aan, laat je een uur lang vrijwillig opsluiten en vind de sleutel tot succes tijdens één van de drie meeslepende verhalen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
I
Irishelpful reviewer
7 beoordelingen4 beoordelingen
oktober 14, 2020
Was super leuke spel begeleiding. En weer een toffe belevenis kamer. We hebben er nu 2 gedaan. The Classroom en Wanna Play 👌🏽
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 2, 2021
super service, wij konden niet binnen de 3 maanden dus ze hebben de bon voor ons verlengd!
S
Sebastiaan
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 14, 2020
Rommelig ontvangst, begonnen te laat en moest zelf achter juiste registratie aan (achteraf). Verder prima instructies.
V
Van
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 28, 2020
Vriendelijke mensen, leuke leerzame anti slipcursus
R
René
2 beoordelingen2 beoordelingen
juni 14, 2020
De organisatie was matig. Wegens de Corona was de cursus al eens uitgesteld. Op de dag zelf kregen we via een mailtje te horen, dat de cursus die dag niet door ging. Aangezien we toch reeds in de buurt waren, gingen we er heen. Wat bleek: de cursus werd gewoon gegeven. Gelukkig konden we nog aansluiten.

Over deze deal

Vanwege door de overheid opgelegde maatregelen is met 5-7 personen spelen enkel mogelijk als je uit hetzelfde huishouden komt. Zo niet, dan is het maximum aantal spelers 4 personen.

Anders dan met ondoordachte foutjes op een computer kan een bewust besluit om jezelf met een select gezelschap vrijwillig op te laten sluiten in een klein kamertje niet met één druk op het toetsenbord beëindigd worden. Ontsnap tijdens diverse ‘Esc’-rooms van Eventsbakery.

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor escaperoom “The Class Room” voor 2-7 personen - Dordrecht (waarde € 120)
  • € 69,99 voor escaperoom “The Precious Room” voor 2-7 personen - Dordrecht (waarde € 120)

  • € 69,99 voor escaperoom “Lab Madness” voor 2-7 personen - Rotterdam (waarde € 120)

Laat je opsluiten met enkele van je pientere vrienden want met deze escaperooms wordt er een uur lang denkvermogen, concentratie en overleg gevraagd om de puzzels tot een goed einde te brengen. Ga je voor het verhaal van de strenge schooljuf? Wil je liever het leven van Roxy uit het slop trekken door haar schat terug te vinden? Of red je een waardevolle vriendin uit handen van een gruweldokter. Aan jou de keuze… Geniet ervan, want vanaf nu wordt het alleen maar moeilijker.

The Class Room

In deze klas van juf Hazel volg je lessen in rekenen, taal, aardrijkskunde en Engels. Maar blijf wakker, want tijdens deze lessen heb je geen tijd om weg te dromen, daar is juf Hazel zeker niet van gediend. Hou je je hoofd er even niet bij, dan heb je al gauw een flinke stapel strafwerk te pakken. Zorg dus dat je die bovenkamer koel houdt.

The Precious Room

Roxy zit in een sleur. Haar meest waardevolle schat is haar ontnomen en ze weet zich geen raad. Gelukkig ben jij daar met je vrienden om dit waardevolle item terug te vinden. Zonder hints, maar met de hulp van de Engels sprekende Roxy.

Lab Madness

Je vriendin die opgenomen is in het ziekenhuis en op de operatietafel ligt, dat is horror. Maar het lijkt allemaal mee te vallen want alles is netjes schoon en haar wonden zijn steriel. Tot blijkt dat ze er helemaal niet meer ligt. Maar waar is ze dan? Tijd om je vrienden op te trommelen en op onderzoek uit te gaan.

Onder het motto “Verveel je niet!” organiseert Eventsbakery actieve games en workshops door heel Nederland. Bekijk dus ook even de andere deals.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, 1 extra groupon te koop als kado.
Reserveren: minimaal 72 uur vooraf via https://eventsbakery.nl/escape-room o.v.v. Groupon en je controlecode.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: escaperoom geschikt voor 2 tot maximaal 7 personen. Minimumleeftijd 16 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.