Geen nieuwe meldingen

Escaperooms voor 2-7 personen van Eventsbakery in Dordrecht of Rotterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
80+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Ga de uitdaging aan, laat je een uur lang vrijwillig opsluiten en vind de sleutel tot succes tijdens één van de drie meeslepende verhalen.

Over deze deal

Anders dan met ondoordachte foutjes op een computer kan een bewust besluit om jezelf met een select gezelschap vrijwillig op te laten sluiten in een klein kamertje niet met één druk op het toetsenbord beëindigd worden. Ontsnap tijdens diverse ‘Esc’-rooms van Eventsbakery.

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor escaperoom “The Class Room” voor 2-7 personen - Dordrecht (waarde € 120)
  • € 69,99 voor escaperoom “The Precious Room” voor 2-7 personen - Dordrecht (waarde € 120)

  • € 69,99 voor escaperoom “Lab Madness” voor 2-7 personen - Rotterdam (waarde € 120)

Laat je opsluiten met enkele van je pientere vrienden want met deze escaperooms wordt er een uur lang denkvermogen, concentratie en overleg gevraagd om de puzzels tot een goed einde te brengen. Ga je voor het verhaal van de strenge schooljuf? Wil je liever het leven van Roxy uit het slop trekken door haar schat terug te vinden? Of red je een waardevolle vriendin uit handen van een gruweldokter. Aan jou de keuze… Geniet ervan, want vanaf nu wordt het alleen maar moeilijker.

The Class Room

In deze klas van juf Hazel volg je lessen in rekenen, taal, aardrijkskunde en Engels. Maar blijf wakker, want tijdens deze lessen heb je geen tijd om weg te dromen, daar is juf Hazel zeker niet van gediend. Hou je je hoofd er even niet bij, dan heb je al gauw een flinke stapel strafwerk te pakken. Zorg dus dat je die bovenkamer koel houdt.

The Precious Room

Roxy zit in een sleur. Haar meest waardevolle schat is haar ontnomen en ze weet zich geen raad. Gelukkig ben jij daar met je vrienden om dit waardevolle item terug te vinden. Zonder hints, maar met de hulp van de Engels sprekende Roxy.

Lab Madness

Je vriendin die opgenomen is in het ziekenhuis en op de operatietafel ligt, dat is horror. Maar het lijkt allemaal mee te vallen want alles is netjes schoon en haar wonden zijn steriel. Tot blijkt dat ze er helemaal niet meer ligt. Maar waar is ze dan? Tijd om je vrienden op te trommelen en op onderzoek uit te gaan.

Onder het motto “Verveel je niet!” organiseert Eventsbakery actieve games en workshops door heel Nederland. Bekijk dus ook even de andere deals.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, 1 extra groupon te koop als kado.
Reserveren: minimaal 72 uur vooraf via https://eventsbakery.nl/escape-room o.v.v. Groupon en je controlecode.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: escaperoom geschikt voor 2 tot maximaal 7 personen. Minimumleeftijd 16 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 2 locaties

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.