Geen nieuwe meldingen

6 locaties

Paintball met 4 of 10 personen incl. 50 verfballetjes bij Eventsbakery op diverse locaties in Nederland

Beperkte tijd beschikbaar!
Kies optie

In een Notendop

Zet je vizier op scherp en voel je weer kind met 2,5 uur oorlogje spelen met verf op één van de zeven indoor en outdoor ‘oorlogsgebieden’.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als een verlangende droom over een vakantieliefde is een wedstrijd paintballen een vurig avontuur, zegevier je als de concurrentie verslagen is, maar spat de droom uiteen als je hard in het hart wordt geraakt. Zet het vizier op scherp en wees de gedoodverfde winnaar op één van de locaties van Eventsbakery.

Kies uit twee opties

  • € 9,99 voor paintball voor 4 personen incl. 50 balletjes p.p.
  • € 14,99 voor paintball voor 10 personen incl. 50 balletjes p.p.

Knal met je vrienden erop los met verfballetjes op basis van een onschadelijk gelatine-kleurstoffenmengsel. 2,5 uur lang ga je de strijd onderling aan en degene die er na afloop niet als een pointilistisch schilderij uitziet is de winnaar.

Iedere speler krijgt bij aanvang 50 balletjes dus het getrainde oog van een professionele sluipschutter is niet vereist, maar enigszins secuur omgaan met je balletjes wordt wel aangeraden. Mocht je nou met lege handen staan, geef je dan niet over, maar bekijk de voorwaarden eens om extra munitie aan te schaffen. Op de volgende locaties is het mogelijk om het strijdtoneel te betreden:

Outdoorlocaties:

  • Eventsbakery Eindhoven: in een bosrijk gebied
  • Eventsbakery Hardenwijk: op strand Horst
  • Eventsbakery Nijmegen: monumentale boerderij omgetoverd tot evenementenlocatie in Ewijk

Indoorlocaties:

  • Eventsbakery Antwerpen: oude loods met uitgebreid paintball-veld met een legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken
  • Eventsbakery Assen: in de wildernis
  • Eventsbakery Rotterdam: op een voormalige manege

Onder het motto “Verveel je niet!” organiseert Eventsbakery actieve games en workshops door heel Nederland. Bekijk dus ook even de andere deals.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via http://gr.pn/29eWuLc met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd: 18 jaar. Inclusief materiaal, gezichtsbril of gezichtsmasker, overall, entree, instructie en 50 verfballetjes p.p.. Extra bij te bestellen ter plaatse: 150 extra kogels à € 18, 200 extra kogels à € 24, 400 extra kogels à € 39, 550 extra kogels à € 49 en een Extreme gun à € 5. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.

Eventsbakery

Sport of buitenactiviteit, Paintball