Categorieën
Geen nieuwe meldingen

6 locaties

Workshop parfum maken bij Eventsbakery op diverse locaties in Nederland

Kies optie
Promotie eindigt in:1 dag 21:02:49
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Hier haal je je neus voor op: een leerzame workshop van 2 uur waarin je geuren gaat herkennen en je eigen parfum van 10 ml. maakt.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Stella
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 19, 2021
Erg goed, vriendelijk personeel, goed uitleg.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 21, 2021
Slecht bedrijf. Je betaald een hoop en krijgt zeer weinig en slechte kwaliteit. Auto's kapot, half uur stil gestaan erdoor en geen compensatie. Enkel dat we een tijdje langer door konden gaan, maar met kapotte auto's schiet dat natuurlijk niet op! Ik kan dit bedrijf zeker niet aanbevelen!!
G
Guest
1 beoordelingen2 beoordelingen
juli 2, 2021
Pas op want je kan niet voor een goedkope meerprijs extra balletjes kan kopen, hoewel dit wel op 3 verschillende sites stond aangegeven waaronder op fundustry, eventsbakery en bij de groupon zelf. Eenmaal op locatie krijg je namelijk te horen dat zij er niks mee te maken hebben en dat je alleen wat balletjes bij kan kopen voor 30 euro per persoon. Natuurlijk, wij snappen dat het een goedkope bon is en we al bijna gratis kunnen paintballen maar zet er dan niet bij dat je voor 10 euro 100 extra ballen p.p. kan kopen. Houd hier dus rekening mee als boekt!
I
Irisnuttige reviewer
7 beoordelingen4 beoordelingen
oktober 14, 2020
Was super leuke spel begeleiding. En weer een toffe belevenis kamer. We hebben er nu 2 gedaan. The Classroom en Wanna Play 👌🏽
S
Sebastiaan
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 14, 2020
Rommelig ontvangst, begonnen te laat en moest zelf achter juiste registratie aan (achteraf). Verder prima instructies.
V
Van
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 28, 2020
Vriendelijke mensen, leuke leerzame anti slipcursus

Over deze deal

Net als de geur van eten kan parfum iemand hoteldebotel maken, een emotionele snaar raken en iemand doen verlangen naar speciale tijden. (Her)beleef je eigen geurmoment bij Eventsbakery.

Kies uit 3 opties

  • € 34,99 voor een workshop parfum maken voor 1 persoon (waarde € 80)
  • € 69,99 voor een workshop parfum maken voor 2 personen (waarde € 160)
  • € 139,99 voor een workshop parfum maken voor 4 personen (waarde € 320)

Onbeperkt koffie, thee en water staan tot je beschikking deze leerzame dag. Je begint de 2 uur durende workshop met een reuktest om zo bepaalde geuren te herkennen en daar je favoriet uit te kiezen. De bevindingen bespreek je met de begeleider en de overige workshop-gasten. Hierna ga je je eigen unieke geur maken. De parfum die je gaat maken heeft een basis van alcohol. Natuurlijk mag je pronken met je gecreëerde parfum want je krijgt een flesje van 10 ml. voor eigen gebruik.

Onder het motto “Verveel je niet!” organiseert Eventsbakery actieve games en workshops door heel Nederland. Bekijk dus ook even de andere deals.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://eventsbakery.nl/tickets-boeken o.v.v. Groupon.
BIj reserveren de controlecode ook erbij vermelden. Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.