Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Experience Wens Key-NL

3 locaties

Motor slipcursus van 1,5 of 3 uur bij Experiencewens

Kies optie

In een Notendop

Maak spectaculaire bochten en leer meer over remmen en veiligheid op de weg.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 79,99 voor Motor slipcursus van 1,5 uur (waarde € 179)
  • € 159,99 voor Motor slipcursus van 3 uur (waarde € 358)

Deze ‘anti-slipcursus’ is een goede training voor situaties die je in het dagelijks leven tegenkomt als motorrijder. De inhoud van de slipcursus is vooral gebaseerd op het gecontroleerd kunnen remmen. Maak spectaculaire bochten en leer meer over de motor dan je voor mogelijk hield. Veiligheid staat voorop, dus motorpak, helm, handschoenen en motorlaarzen zijn verplicht. Ook een motorrijbewijs mag niet ontbreken. Ook kan je ervoor kiezen de motor niet met anderen te moeten delen, tegen een meerprijs.

Check de website voor data en beschikbaarheid.

Experiencewens

Experiencewens verzorgt een groot aanbod aan unieke activiteiten, waaronder rijden met sportwagens, helikoptervluchten en bungeejumpen. Ze hebben een teams van experts die zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en jij een onvergetelijke ervaring hebt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op basis van beschikbaarheid, kijk hier voor de agenda http://www.experiencewens.nl/agenda.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: voor deelname op zaterdag geldt een toeslag van € 20 p.p.
Reserveren: verplicht telefonisch op 085 489 7651 óf via e-mail op info@exeperiencewens.nl, óf online via http://www.experiencewens.nl/slipcursus o.v.v. Groupon.
Meer info: motorrijbewijs (rijbewijs A) verplicht. Het dragen van een motorhelm, -handschoenen, -jas, -broek en -laarzen is verplicht. Zonder rijbewijs A of kleding mag je niet deelnemen. Geldig voor de locaties: Almere, Weert en Leeuwarden. Locatie Leeuwarden is alleen beschikbaar met een cursus van 3 uur.Exclusieve training waarbij je de motor niet met anderen hoeft te delen mogelijk tegen een meerprijs van € 69 voor een slipcursus van 1,5 uur en € 119 voor een slipcursus van 3 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Experience Wens Key-NL