Geen nieuwe meldingen

Spuistraat 78, Amsterdam

Microblading voor de wenkbrauwen bij Eyebrow Lab in hartje Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

In deze behandeling worden je wenkbrauwen voller gemaakt via kleine ‘naaldstreken’ om zo het natuurlijke effect te behouden.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 79,99 voor een microblading-behandeling voor de wenkbrauwen (waarde € 295)

Microblading is een semipermanente make-uptechniek waarbij namaakhaartjes met een kleurpigment worden ‘getekend’ in de huid tussen je eigen wenkbrauwhaartjes in met behulp van een mesje (“blade”) dat bestaat uit een aantal naast elkaar geplaatste naaldjes. Deze techniek wordt ingezet om je wenkbrauwen behalve voller en natuurlijker ook mooier van kleur en steviger van kleur te maken. De kleur vervaagt langzaam na gemiddeld 1 tot 3 jaar wat het semi-permanent maakt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren online via http://www.eyebrowlab.com/ door op "Book an appointment" te klikken, dan op "Voucher" en dan op "Eyebrow Lab Artist" en de datum en tijd te selecteren.
Annuleren: minimaal 8 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eyebrow Lab

Eyebrow Labis gespecialiseerd in permanente make-up en dan in het bijzonder voor de wenkbrauwen. Deze semi-permanente variant kan worden ingezet om een vollere oogopslag te creëren. Edson Gonzales maakt het mogelijk. Deze professionele visagist (sinds 2006) heeft een eigen studio aan de Droogbak in het centrum van Amsterdam, geheel gecertificeerd door het GGD.