Microblading voor de wenkbrauwen bij Eyebrow Lab in hartje Amsterdam

Tot 73% korting.
Kies optie

In een Notendop


In deze behandeling worden je wenkbrauwen voller gemaakt via kleine ‘naaldstreken’ om zo het natuurlijke effect te behouden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


De deal

  • € 79,99 voor een microblading-behandeling voor de wenkbrauwen (waarde € 295)

Microblading is een semipermanente make-uptechniek waarbij namaakhaartjes met een kleurpigment worden ‘getekend’ in de huid tussen je eigen wenkbrauwhaartjes in met behulp van een mesje (“blade”) dat bestaat uit een aantal naast elkaar geplaatste naaldjes. Deze techniek wordt ingezet om je wenkbrauwen behalve voller en natuurlijker ook mooier van kleur en steviger van kleur te maken. De kleur vervaagt langzaam na gemiddeld 1 tot 3 jaar wat het semi-permanent maakt.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren online via http://www.eyebrowlab.com/ door op "Book an appointment" te klikken, dan op "Voucher" en dan op "Eyebrow Lab Artist" en de datum en tijd te selecteren.
Annuleren: minimaal 8 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eyebrow Lab


Eyebrow Labis gespecialiseerd in permanente make-up en dan in het bijzonder voor de wenkbrauwen. Deze semi-permanente variant kan worden ingezet om een vollere oogopslag te creëren. Edson Gonzales maakt het mogelijk. Deze professionele visagist (sinds 2006) heeft een eigen studio aan de Droogbak in het centrum van Amsterdam, geheel gecertificeerd door het GGD.

Eyebrow Lab

Cosmetische behandelingen, Permanente make-up, Wenkbrauw & wimper
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.