Geen nieuwe meldingen

Wimperextensions naar keuze met een refill bij FabLashes

Resterende tijd beperkt!
Kies optie

In een Notendop

Skip je mascara-ritueel en houd ‘s ochtends wat tijd over dankzij extensions voor mooie, lange en volle wimpers, naar keuze met refill.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor wimperextensions
  • € 44,99 voor wimperextensions + refill

Uiterst zorgvuldig worden de wimperextensions haartje voor haartje opgebracht voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Je mag zelf de lengte, dikte en krul bepalen zodat je precies de look krijgt die je wil. De behandeling beschadigt de eigen wimpers niet, en de wimpers blijven het mooiste als ze binnen 4 weken even bijgewerkt worden.

FabLashes

Bij FabLashes worden de stylisten gedreven door passie voor het vak en willen ze dat iedereen met een lach op het gezicht de salon verlaat. Dit doen ze door de focus te leggen op een persoonlijke aanpak en hun skills bij te houden door op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Bij FabLashes word je op de wenken bediend wat betreft kapsels: knippen, stylen, kleuren noem het maar op. Ook voor heren en kids. Naast een goede kappersbehandeling kan je er ook terecht voor epileren met touw, visagie en zoals de naam al doet vermoeden… wimperextensions.

Voorwaarden

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplcht telefonisch op 0649 948 174, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De refill moet binnen 4 weken na de eerste afspraak plaatsvinden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over FabLashes

FabLashes

Wenkbrauw & wimper, Wimperextension, Salon
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.