Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Groenewereld 10, Landgraaf

Familiepark Mondo Verde: entree incl. onbeperkt eten en drinken in Landgraaf, nabij Heerlen

Kies optie
Dit artikel verkoopt snel, dus handel nu!

In een Notendop

Bewonder de wereldse dieren en natuur en geniet onbeperkt van o.a. frietjes, pasta, slush-ijs, frikandel, kroket, ranja, soep en broodjes.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
4 dagen geleden
Okay
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
4 dagen geleden
Goed
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
4 dagen geleden
Zeer tevreden
E
Edwardhelpful reviewer
3 beoordelingen2 beoordelingen
4 dagen geleden
Prima service, bij het boeken hadden wij er geen idee van wat ons te wachten stond. Prima georganiseerd,wij komen zeker terug
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
5 dagen geleden
Goed
M
Mieke
1 beoordelingen1 beoordelingen
5 dagen geleden
goed
R
Rahel
2 beoordelingen2 beoordelingen
5 dagen geleden
Leuk park voor ieder wat wils. We hebben samen met de kinderen (10&12) en opa een gezellige dag beleeft. Het "all inclusief " aanbod is op zich oké alleen raar, dat je bij de plek waar je frieten krijgt geen ranja of water kunt krijgen. Maar alleen koffie of thee. Je bent dus bijna gedwongen om na het eten van de frietjes & snacks nog een fles drinken te kopen. Of je laat je kind met een droge mond achter.... dit is niet erg klantvriendelijk. Voor de rest een super dagje uit.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
5 dagen geleden
Goed
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

 • Entreeticket voor Familiepark Mondo Verde

 • Geldigheid: op een datum naar keuze t/m 31 december 2021 (m.u.v. 3 en 4 juli)
 • Op 16, 22 en 23 oktober kunnen de tickets niet gebruikt worden na 18.00 uur.
 • Locatie: Groenewereld 10, Landgraaf, Limburg

Je kijkt je ogen uit bij de tuinen en dieren van over de hele wereld, en van al die indrukken krijg je vanzelf trek. Ook daar is rekening mee gehouden, want tijdens je gehele dag in het familiepark mag je onbeperkt eten en drinken. Bereik de top van de klimvulkaan, bewonder de felgekleurde kop van de vale gier, begeef je tussen de rotsen en cactussen van de Australische fauna en pak tussendoor je rust met wat te eten en drinken.

 • Inbegrepen bij onbeperkt eten en drinken:
  • Pasta
  • Patat
  • Frikandel
  • Kroket
  • Verrassingssnack
  • Soep
  • Warme drankjes
  • Ranja
  • Slush-ijs

In dit park is al het mogelijke gedaan om de veiligheid van gasten en medewerkers te beschermen. Bekijk de maatregelen hier.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2021 op openingsdagen (m.u.v. 3 en 4 juli). Op 16, 22 en 23 oktober kunnen de tickets niet gebruikt worden na 18.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: koop je groupon minimaal 2 uur voor aankomst vanwege verwerkingstijd. Groupons die op locatie worden aangekocht worden niet aangenomen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Familiepark Mondo Verde

Beleef een wereldse dag in de schitterende tuinen van Familiepark Mondo Verde, wat ‘groene wereld’ betekent. Mondo Verde is een dierentuin, natuurpark en pretpark ineen, zomaar verstopt in Landgraaf, nabij Heerlen. Er is maar liefst 25 hectare aan natuurschoon te bewonderen uit uiteenlopende werelddelen. Zo loop je door Japanse tuinen, tussen de Italiaanse olijvenbomen, door de tropen en de woestijn zo door naar de jungle. Daarbij zijn er zo'n 130 verschillende diersoorten te zien, van Afrikaanse leeuwen en ringstaartmaki's tot tropische vogels, Siberische vissen en woestijndieren als kamelen en Anglo-Nubische geiten. Zin in wat actie tussendoor? Ga dan even lekker in de achtbaan. Of in de botsauto’s. Of vermaak je met een van de andere attracties of speeltoestellen.