Geen nieuwe meldingen

Sijsjesbergweg 4, Amsterdam

Airco-onderhoudsbeurt incl. vacumeren en bijvullen bij Family Cars in Amsterdam-Zuidoost

Kies optie

In een Notendop

Jij komt de zomer wel door met je op koelkracht, visuele inspecties van de compressor, aandrijfriem, leidingen en condensor gecheckte auto.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 79,99 voor een airco-onderhoudsbeurt voor 1 auto (waarde € 109,95)
  • € 149,99 voor een airco-onderhoudsbeurt voor 2 auto’s (waarde € 219,90)

Family Cars controleert tijdens de onderhoudsbeurt de koelkracht en ze doen visuele inspecties van de compressor, aandrijfriem, leidingen en condensor. Daarnaast wordt de airco bijgevuld met koudemiddel R134A én gevacumeerd. Dit alles is gebeurt in 30 tot 60 minuutjes, dus na het lezen van een krantje, slokken van wat koppen koffie of een wandelingetje rijd je gelijk weer weg.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@familycars.nl, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief kosten voor eventuele bijkomende reparaties, hiervoor wordt vooraf een prijsopgave gemaakt. Bij de optie voor 2 auto's ben je niet verplicht deze tegelijkertijd langs te brengen. Geef wel duidelijk aan bij het reserveren dat je de groupon voor 2 auto's hebt gekocht. Eventueel mag je de groupon ook 2 keer voor dezelfde auto gebruiken. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Family Cars

Family Cars is al meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marcel Wegloop en Danny Jansen. Inmiddels telt het Amsterdamse bedrijf een groot team van medewerkers die dagelijks hard werken om de beste service te leveren. Dit bij de BOVAG aangesloten bedrijf heeft naast een eigen werkplaats ook een importafdeling en een wasplaats.