Geen nieuwe meldingen

Mallemolen 8-10a, Den Haag

Borrelplateau met fles wijn bij Feedback Food & Wine in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Geniet van je borrelplateau bestaande uit bijvoorbeeld quinoa cheeseballs, gamba’s en loempia’s met eend en kies voor rode of witte wijn.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Net als bij plateauzolen moet je bij een borrelplateau uitkijken dat je er niet mee valt en wil iedereen om je heen jouw interessante plateau “ook even proberen”. Til je avond naar een hoger plateau met een borrelplateau incl. fles wijn bij Feedback Food & Wine.

Kies uit 3 opties

  • € 14,50 voor een borrelplateau met fles wijn voor 2 pers. (waarde € 29,50)
  • € 28,50 voor een borrelplateau met fles wijn voor 4 pers. (waarde € 59)
  • € 41,50 voor een borrelplateau met fles wijn voor 6 pers. (waarde € 88,50)

Deel een borrelplateau - bijvoorbeeld samen met je moeder omdat ze altijd goed voor je zorgt of met een vriend(in) die je al veel te lang niet hebt gezien - met bijzondere hapjes en klets gezellig bij onder het genot van een fles wijn (per 2 personen). Je hebt keuze uit rood (Cabernet merlot) en wit (Sauvignon blanc). Het borrelplateau is met vlees/vis of vegetarisch. Denk bijvoorbeeld aan quinoa cheeseballs, gyoza gevuld met kaas en rode biet, gamba’s, vegetarische loempia’s, gyoza gevuld met geitenkaas en spinazie en loempia’s met eend of kip. Vraag naar de mogelijkheden bij de bediening en geef je voorkeuren aan.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag van 17.00 tot 18.30 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Feedback Food & Wine

Feedback Food & Wine is een sfeervol restaurant in Mallemolen in Den Haag. Dit kleine zijstraatje van de Javastraat is geliefd bij buurtbewoners omdat het autovrij is en vol zit met gezellige cafés, restaurants en terrasjes. FF & W is trots op hun spannende mix van een creatieve, internationale keuken en hedendaags design. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in wijnen en schenken ze met passie bij elk gerecht een bijpassende wijn.