sluit
Gebruik code SALON25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Feel & Care Beautysalon

Liesveld 8, Vlaardingen

Manicure met gellak bij Feel and Care Beautysalon in Vlaardingen

Kies optie

In een Notendop

Laat je handen tot in de vingertoppen verzorgen met nagels vijlen, eelt verwijderen, een handbadje, gellak naar keuze en een massage.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

 • 1, 2 of 3 keer een manicure met gellak
 • Laat je handen verzorgen door een beauty-pro
 • In een behandeling van 1 uur en 15 min

 • De manicure bestaat uit:
  • Nagels vijlen
  • Eelt verwijderen
  • Gellak naar keuze
  • Handmassage

Een voucher per persoon. meerdere behandelingen van een voucher kunnen niet over meerdere personen worden ontvangen

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 6 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Geldig op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren telefonisch op +31 105 036 559., o.v.v. Groupon. Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals

Over Feel & Care Beautysalon

In hartje Vlaardingen kan je bij Feel & Care terecht voor broodnodige beauty-behandelingen. Net als jij vinden ze het bij deze Beautysalon namelijk belangrijk dat jij goed voor de dag komt en de Feel & Care-schoonheidsspecialisten helpen je daar dan ook graag bij. Je kan er onder meer je tanden laten stralen met een bleeksessie en je wimpers en wenkbrauwen on fleek laten maken met brow tinting en one-by-one wimperextensions. Maar ook voor verzorgende gezichtsbehandelingen, laserontharen en nagelstyling neem je plaats in de beauty-stoelen van Feel & Care.