Geen nieuwe meldingen

Feet&More

Delflandplein 176, Amsterdam

Verwijder kalk- of schimmelnagels met 4 LED-lichtbehandelingen bij Feet & More

Kies optie

In een Notendop

Drie maanden na de laatste behandeling verschijnt er weer een gezonde nagel en de methode is volkomen pijnloos, garandeert Feet & More.

Over deze deal

Vluchten kan niet meer want kalknagels, in de volksmond ook wel stalknagels genoemd, verdwijnen nooit uit zichzelf. Maar behandelen kan wel. Zeg Auf Wiedersehen tegen deze slinkse sjonnies met 4 LED-lichtbehandelingen voor 1, 3, 5 of 10 tenen bij Feet & More.

Kies uit de volgende opties


  • € 49 voor 4 LED-lichtbehandelingen om kalk- of schimmelnagels te verwijderen voor 1 teen (waarde € 164,99)
  • € 139 voor 4 LED-lichtbehandelingen om kalk- of schimmelnagels te verwijderen tot 3 tenen (waarde € 364,97)
  • € 199 voor 4 LED-lichtbehandelingen om kalk- of schimmelnagels te verwijderen tot 5 tenen (waarde € 440)
  • € 379 voor 4 LED-lichtbehandelingen om kalk- of schimmelnagels te verwijderen tot 10 tenen (waarde € 815)

Kalknagels of schimmelnagels is een aandoening waar veel mensen last van hebben, dus schamen is niet nodig, maar naar is het wel. Vochtige plaatsen zoals zwembaden, sauna’s en kleedkamers zijn de boosdoeners; schimmels gaan totaal loca en vermenigvuldigen zich voordat je ‘bah’ kunt zeggen. En heeft een persoon last van schimmelnagels, dan bestaat er een grote kans dat er meerdere mensen de dupe worden; kalknagels zijn namelijk erg besmettelijk. Bij Feet & More behandelen ze een of meerdere kalknagels met PACT, wat staat voor Photodynamisch Antimicrobiële Therapie. Deze behandeling zorgt ervoor dat schimmels op voet- en vingernagels gedood worden. Met een speciale lamp en in combinatie met een speciale kleurstof wordt de schimmel beschadigd en sterft deze af. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze behandeling. Drie maanden na de laatste behandeling verschijnt er weer een gezonde nagel en de methode is volkomen pijnloos, garandeert Feet & More.

Feet & More


Wil je iets weten over voeten, dan zit je bij Feet & More goed. Met naar eigen zeggen meer dan 20 jaar praktijkervaring weten ze goed om te gaan met de ongemakken die er op voet-gebied zijn. Feet & More zit in Amsterdam Slotervaart en de praktijk is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 785 5648, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Feet&More