Geen nieuwe meldingen

Fellini Rotterdam

Italiaanse driegangenproeverij van de chef voor 2-6 personen bij Fellini in de Rotterdamse Markthal

Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Je hoeft tijdens dit driegangenmenu zelf geen keuze te maken want de chef stelt een speciale proeverij voor jou en je tafelgenoten samen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 4 opties

  • € 34,50 voor een Italiaanse 3-gangenproeverij van de chef voor 2 pers.
  • € 51,50 voor een Italiaanse 3-gangenproeverij van de chef voor 3 pers.
  • € 68,50 voor een Italiaanse 3-gangenproeverij van de chef voor 4 pers.
  • € 99,50 voor een Italiaanse 3-gangenproeverij van de chef voor 6 pers.

Italianen staan bekend om uitgebreide diners met de hele familie, maar ook om romantische tafeltjes voor twee bij kaarslicht. Bij Fellini kan je zowel aanschuiven met je date als met je hele familie, of met je date bij de hele familie. De proeverij is samengesteld door de chef waardoor het tot op het laatste moment een verrassing blijft wat er op je bord verschijnt. Het is weliswaar een proeverij, maar hij bestaat wel uit een voor-, een hoofd- en een nagerecht. Sit back and relax en geniet van de bijzondere Italiaanse ingrediënten, smaken en kleuren.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Binnenkomst tussen 17.30 en 20.00 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fellini Rotterdam

In een van de hoeken van de populaire Markthal zit het Italiaanse restaurant Fellini. Deze vierde vestiging van de ambitieuze keten wordt geleid door Jens van Buren en samen met Lotte Blom creëert hij van opening tot sluitingstijd smakelijke gerechten uit het zonnige Italië. De gerechten van Fellini bestaan uit Italiaanse ingrediënten en een flinke dosis hartstocht. 's Middags kan je beginnen met een high tea, om vervolgens over te stappen op een high wine of een borrelplank om daarna de avond af te sluiten met antipasti, een secundi en traditionele Italiaanse dolci zoals panna cotta, tiramisù of affogato. Om de ervaring compleet te maken kan je nippend van een wijntje in de open keuken zien hoe de chefs jouw lievelingsgerechten bereiden.

Fellini Rotterdam

Restaurant, Italiaans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.