Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht.

Labo Fillerina 12 anti-rimpel intensieve gezichtsbehandeling, graad 4 of 5

Labo Fillerina 12 intensieve gezichtsbehandeling tegen rimpels

€ 148
€ 94,90
35% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Behandeling met een mengsel van 12 hyaluronzuren van verschillende groottes en molecuulgewichten om weefselvulling te bevorderen.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon Labo Fillerina 12 intensieve gezichtsbehandeling tegen rimpels wordt verkocht door Pharmazon Srl

 • Een mengsel van 12 hyaluronzuren van verschillende groottes en molecuulgewichten wordt gebruikt om weefselvulling te bevorderen
 • Om een ​​hoeveelheid water in de huidweefsels te helpen stromen die nuttig is om de natuurlijke vuller met hyaluronzuren te vormen, wordt het AQP3-complex ingebracht, bestaande uit drie moleculen (acetylhexapeptide-37, glycerylglucoside, galactoarabinan)
 • In Fillerina 12SP Super Plumping Filler zitten 3 collageenmoleculen met verschillende molecuulgewichten (2.000, 12.000 en 300.000 Dalton) die, door te dringen tot in de dermis, de dichtheid van de extracellulaire matrix kunnen bevorderen en de vulling in synergie met zuren kunnen verbeteren hyaluronzuur
 • In de formule zijn er twee elastinemoleculen met gedifferentieerde molecuulgewichten van 1.400 en 2.200 Dalton die deze afname compenseren, waardoor de elasticiteit en plasticiteit van de huid wordt hersteld.
 • De Fillerina 12SP Super Plumping Filler-formule bevat ook het complex van 7 plaatachtige moleculen, dat wil zeggen synthetische groeifactoren maar vergelijkbaar met endogene moleculen, met duidelijke regeneratieve eigenschappen die kunnen helpen om een ​​diepgaand herstructurerend effect op de huid uit te voeren. de reconstitutie van huidstructuren zoals collageenvezels, elastische vezels en de extracellulaire matrix
 • De functionele moleculen van het Tropaeolum Majus-extract bevorderen het transport van zuurstof naar de huidweefsels, werken samen met de reactivering van het cellulaire oxygenatiemechanisme en verbeteren de uniformiteit en kleur van de huid.
 • Extra componenten: matrifull, chondroïtinesulfaat en 2 peptidemoleculen (palmitoylhexapeptide-52 en palmitoylheptapeptide-18) om een ​​samentrekkend effect van de huid op de nasolabiale, glabellaire en lipcontourlijnen te bevorderen
 • Bevat:
  • 14 doses van 2 ml. Super Plumping vullende effectgel
  • 14 doses van 2 ml. voedende sluier
  • 2 precisie applicators voor uitwendig gebruik

Deal-Voorwaarden

Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Kahunabenessere van 05-11-2021.
Meer info: Producten verkocht door Pharmazon Srl. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: assistenzagroupon35@gmail.com. Geregistreerd adres:
VIA ANDREA BARBATO 31
00168 ROMA ROMA
IT.

Verzegelde producten kunnen niet worden teruggestuurd als de verzegeling verbroken is, tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.