Geen nieuwe meldingen

4 locaties

Restylane fillerbehandelingen voor 1 of 2 zones bij HSC Nederland op 4 locaties in Nederland

Kies optie

In een Notendop

Volle lippen, strakke neusplooien en sprekende jukbeenderen, bij Drs. George kun je met een gerust hart plaatsnemen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 249 voor een Restylane fillerbehandeling voor 1 zone (waarde € 450)
  • € 449 voor een Restylane fillerbehandeling voor 2 zones (waarde € 900)

Voorafgaand aan de behandeling heb je met de behandelend arts een (gratis) intakegesprek. Na dit gesprek wordt het te behandelen gebied verdoofd met een crème of verdovingsvloeistof, waarna de ingreep plaatsvindt. Deze ingreep bestaat uit een reeks injecties. Afhankelijk van het gebied duurt dit ongeveer 15 tot 30 minuten, het resultaat is hierna direct zichtbaar en houdt 6 tot 12 maanden aan. Na deze periode kan de ingreep eventueel herhaald worden.

Zones die behandeld kunnen worden:

  • Lippen vergroten
  • Wallen
  • Neusplooien (geldt als 1 zone of 2 zones, in overleg met je behandelend arts)
  • Jukbenen vergroten (geldt als 1 zone of 2 zones, in overleg met je behandelend arts)
  • Wangen opvullen (geldt als 2 zones)

De behandelingen worden altijd gedaan in overleg met je behandelend arts. 2 tot 3 weken na de behandeling volgt een check-up om het resultaat te evalueren. Eventuele aanvullingen worden kosteloos gedaan.

Restylane® filler

Restylane® is een filler op gel-basis die bestaat uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die de huid elastisch en de aanhechtingen smeerbaar houdt. Wanneer dit zuur met NASHA-technologie behandeld en gestabiliseerd wordt, ontstaat Restylane® dat ontwikkeld is om het volume van de huid te herstellen en de structuur te verbeteren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: op basis van beschikbaarheid via 085 047 55 42. Het is aan te raden te bellen voor een afspraak en de mogelijkheden voor aanschaf van de groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Voucher is geldig op 5 locaties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Huid Specialistisch Center Rotterdam

Tegen ouder worden kun je niets doen, maar tegen er ouder uitzien wel. BIG-geregistreerd arts Anthony Novitski van Huid Specialistisch Center Rotterdam zet alles in het werk om je weer een fris en fruitige uitstraling te geven. Bij hem kan je terecht voor botuline-toxine-behandelingen, voor bijvoorbeeld kraaienpootjes, fronsrimpels en overmatig transpireren. Ook is hij gespecialiseerd in fillers, voor volle lippen, strakke neusplooien en sprekende jukbeenderen. Je vindt Huid Specialistisch Center in het noorden van Rotterdam, tussen het Kralingse Bos en Alexandrium Shopping Center in.