Geen nieuwe meldingen
Resterende tijd beperkt!
Tot 78% korting.
Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Slechts 1 keer per week kort trainen in je gewone kleren en zonder douchen dankzij innovatieve training met wetenschappelijke basis.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor 1 maand personal training - SOLO - voor 1 persoon (waarde € 93,00)
  • € 49,99 voor 3 maanden personal training - SOLO - voor 1 persoon (waarde € 279)
  • € 29,99 voor 1 maand personal training - DUO - voor 2 personen (waarde € 136)
  • € 79,99 voor 3 maanden personal training - DUO - voor 2 personen (waarde € 408)

Je traint slechts 1 keer per week 20 minuten onder begeleiding van een personal trainer om fit te worden. Het innovatieve programma is vormgegeven of zo effectief mogelijk te trainen. De timing van de trainingen is daarbij belangrijk dus zorg dat je geen trainingen afzegt. Je kan de trainingen in je gewone kleren doen en je hoeft naderhand niet te douchen. Geloof je het niet? Bekijk hier meer informatie.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag van 8.00-21.00 uur, vrijdag van 8.00-18.00 uur en zaterdag van 8.00-13.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf telefonisch op 010 3070 345 of via WhatsApp op 06-50833958.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: Alleen geldig voor nieuwe klanten bij CostaFit. Maximaal 1 training per week. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals

Over CostaFit

CostaFit biedt krachttraining, groepslessen en cardiotraining met een persoonlijke insteek. Zo sport je hier altijd onder begeleiding van een personal trainer zodat je zeker weet dat je de oefeningen juist uitvoert. Het speciale programma voor krachttraining wordt op hoge intensiteit uitgevoerd en duurt slechts 25 minuten per keer. Je hebt hier geen speciale kleding voor nodig waardoor je altijd tussen de bedrijven door even kan trainen. Ook bij de groepslessen en de cardiotraining is er altijd een trainer aanwezig waardoor je het maximale uit je training kan halen. Costafit bevindt zich aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.