Geen nieuwe meldingen

Fitland Fitnesscentra

14 locaties

Zuid-Nederland: onbeperkt fitness en groepslessen bij Fitland

Kies optie

In een Notendop

Maak onbeperkt gebruik van de fitnessruimte, groepslessen en de luxe sauna’s en zwembaden (waar aanwezig) op jouw locatie naar keuze.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 169 voor 6 maanden onbeperkt sporten (€ 28,17/maand)
  • € 299 voor 12 maanden onbeperkt sporten (€ 24,92/maand)
  • € 499 voor 24 maanden onbeperkt sporten (€ 20,79/maand)

Je sport 6, 12 of 24 maanden onbeperkt op een Fitland-locatie naar keuze. Je kan hier terecht voor een scala aan verschillende workouts, training- en voedselschema’s, groepslessen met gedreven instructeurs en de nieuwste fitness-apparaten, maar ook voor ontspanning in lokale faciliteiten* zoals spa of zwembad (verschilt per locatie).

En verder:

  • Geen inschrijfkosten
  • Geen kosten ledenpas
  • Je koopt een optie voor een voorkeurslocatie, maar je mág overal sporten met je abonnement, op elke Fitland-locatie
Je kan sporten op de volgende locaties:  
Boxmeer Locaties
Den Bosch
Deurne
Eindhoven
Gemert
Gennep
Helmond
Kerkrade
Mill
Oss
Schijndel
Sittard
Uden
Veghel

Niet jouw deel van Nederland? Klik dan hier voor de Fitland-vestiging in West-Nederland of klik hier voor de Fitland-vestiging in Noord-Oost.

*) Kijk voor het lokale aanbod aan faciliteiten op fitland.nl/fitnesscentra.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 1 maand na aankoop in voor een abonnement. Na inwisseling is je abonnement - afhankelijk van je aankoop - nog een half jaar, jaar of twee jaar geldig op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen) bij de volgende vestigingen van Fitland: Boxmeer, Den Bosch, Deurne, Eindhoven, Gemert, Gennep, Helmond, Kerkrade, Mill, Oss, Schijndel, Sittard, Uden en Veghel.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je abonnement stopt automatisch. Alleen geldig voor nieuwe leden. Inclusief inschrijfgeld. Meld je eerst aan bij je voorkeurslocatie, daarna kan je sporten waar je wil. Neem je identiteitsbewijs mee voor je eerste bezoek. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fitland Fitnesscentra

Ervaar de luxe van een moderne sportschool bij een van de fitnesscentra van Fitland. Naast dat de centra - te vinden door heel Nederland - een luxe uitstraling hebben, bieden ze ook een breed scala aan sportactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van fitnessworkshops, Crossfit, Les Mills, Fast Fit, Functional Workout Zone en Real Fitness Journey. Een greep uit de activiteiten die overal te doen zijn. Daarnaast zijn er ook vestigingen die uitgerust zijn met een luxe spa en prachtig zwembad.