Fitness Boulevard

Jan Thijssenweg 14a, Den Haag

3 maanden onbeperkt sporten incl. sauna en zonnebank voor 1 of 2 personen bij Fitness Boulevard

Kies optie

In een Notendop

Alles-in-één abonnement voor fitness en groepslessen als kickfun, kickboxing en spinning, met gebruik sauna´s en gratis parkeren.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 49,99 voor 3 maanden onbeperkt sporten voor 1 persoon (waarde € 120)
  • € 89,99 voor 3 maanden onbeperkt sporten voor 2 personen (waarde € 240)

Je kan onbeperkt gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten en deelnemen aan de groepslessen. Denk aan kickfun, kickboxing, spinning, total body, body shape, powerpump en 50+ shape. Na afloop is het goed toeven in de sauna. Ook kan er bijgebruind worden onder de zonnebank.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon binnen 4 maanden vanaf het moment van aankoop in. Daarna is je groupon 3 maanden geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fitness Boulevard

Fitness Boulevard noemt zichzelf de gezelligste sportschool van Den Haag, en met een gemoedelijke bar waar de leden regelmatig een kopje koffie drinken - kunnen ze daar best eens gelijk in hebben. Met mooi weer kan er zelfs uitgeweken worden naar het terras. Naast diverse fitnessfaciliteiten beschikt de sportschool ook over een infrarood- en stoomsauna en een zonnebank. Parkeren is gratis.