GLPT @ Fitnesscentre The Club

10x of 20x indoor bootcamp of bokstraining bij Fitnesscentre The Club in Kralingen

Tot 68% korting.
2 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop


Werk binnen intensief maar in een prettige sfeer aan fitter en strakker worden, naar keuze met een ervaren en gemotiveerde personal trainer.

Reviews van klanten


Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een 10-rittenkaart indoor bootcamp of boksles (waarde € 60)
  • € 39,99 voor een 20-rittenkaart indoor bootcamp of boksles (waarde € 120)

  • € 39,99 voor een 10-rittenkaart indoor bootcamp of boksles + een uur personal training (waarde € 110)
  • € 54,99 voor een 20-rittenkaart indoor bootcamp of boksles + een uur personal training (waarde € 170)

De rittenkaarten zijn te gebruiken voor zowel indoor bootcamp als voor bokslessen. Waar je je rittenkaart voor gebruikt is dus vrij te verdelen. Het uur personal training met GLPT-trainer Haroen Doorson vindt plaats bij Fitness Centre The Club, maar ook bij deze optie mag je zelf kiezen waarvoor je ‘m inzet. Je kan bijvoorbeeld met Haroen aan de slag in de fitnesszaal, maar ook een één-op-één bootcamp- of boksles is mogelijk.

De indoor bootcamp is op maandag en woensdag van 19.30 tot 20.30 uur. De bokslessen zijn op dinsdag en donderdag van 19.30 tot 20.30 uur.

Voorwaarden


Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor de rittenkaart van je keuze. Na inwisseling is je rittenkaart nog 6 maanden geldig van maandag t/m donderdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 1 uur van tevoren via e-mail op info@fctheclub.nl, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over GLPT @ Fitnesscentre The Club


GLPT verzorgt bootcamps, groepslessen en massages en geeft advies op het gebied van gezonde voeding. De indoor activiteiten vinden plaats bij Fitness Centre The Club in Kralingen, Rotterdam. De sportschool staat bekend om zijn gezellige, huiselijke en sportieve sfeer. Haroen Doorson is trainer van GLPT en heeft al 15 jaar ervaring op het gebied van personal training aan jong en oud. Door middel van personal training of training in groepsverband zal Haroen zich inzetten om je te helpen met het behalen van persoonlijke doelstellingen.

GLPT @ Fitnesscentre The Club

Sportschool, Fitnessles, Bootcamp
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.