Geen nieuwe meldingen

Fitnesscentrum Zwanenburg

Domineeslaan 87, Zwanenburg

10-rittenkaart voor groepslessen Crossfit en Pole Fitness bij Fitnesscentrum Zwanenburg

Kies optie

In een Notendop

Probeer 2 nieuwe populaire sport-rages uit met een rittenkaart voor Crossfit, Pole Fitness.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 24,99 voor een 10-rittenkaart voor groepslessen voor 1 persoon (waarde € 65)
  • € 44,99 voor een 10-rittenkaart voor groepslessen voor 2 personen (waarde € 130)

Beproef 3 nieuwe sport-rages die overgewaaid zijn uit de VS. Of kies één van deze drie sporten uit en besteed daar al je ritten aan. De lessen duren een uur en zijn voor zowel mannen als vrouwen. Lees er hieronder meer over:

Crossfit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert. Gedurende de training maak je gebruik van barbells, dumbbells, kettebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull-up bars. Het doel is om zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

Pole fitness is een complete body-workout waarbij krachttraining (paaltechnieken) en cardiotraining (Gogo-Aerobics) samenkomen. De oefeningen zijn toegankelijk, waardoor elke deelnemer de spectaculaire technieken aan kan leren.

Fitnesscentrum Zwanenburg

Fitnesscentrum Zwanenburg heeft programma’s voor ieder niveau: starter, gevorderde, professional, 55+, jeugd en programma’s voor bedrijven. In deze kanjer van een sportschool kan je in ontspannen sfeer werken aan je lichaam. De fitnessruimte geeft plaats aan maar liefst 100 apparaten. Ook hebben ze een ruim aanbod groepslessen met o.a. zumba, spinning, steps, buikdansen, kickboksen en bodypump. Na het zweten kan je afkoelen met een drankje in de loungebar.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon binnen 6 maanden na aankoop in, deze is na inwisseling 6 maanden geldig op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 497 8616, o.v.v. Groupon.
Meer info: een les duurt 60 minuten. Uitsluitend geldig voor de nieuwste lessen Pole Fitness en Crossfit. Tijden van groepslessen zijn Pole Fitness elke dinsdag- en donderdagavond van 21.00 tot 22.00 uur en Crossfit elke maandag t/m donderdag om 19.30 uur en zaterdag om 11:00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fitnesscentrum Zwanenburg