Geen nieuwe meldingen

Flesopener en pistool

Flesopener en pistool

€ 22,90
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze flesopener is een handig hulpmiddel waarmee je moeiteloos flessen kan openen.

Product-details

  • Dankzij zijn de pistool-functie maakt deze flesopener het mogelijk om duels te organiseren zoals in de goede oude tijd van het wilde westen
  • Schiet tot 5 meter
  • Een praktisch accessoire om te feesten
  • Geschikt voor alle doppen
  • Afmetingen: 13 x 6 x 3,8 cm
  • Gemaakt van plastic

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.