Geen nieuwe meldingen

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

Driegangendiner van de chef voor 2 personen bij Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
1 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Laat je verrassen door een voor-, hoofd- en nagerecht die de chef speciaal voor jou selecteert.

Reviews van klanten


Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Smaakpapillen die te weinig beweging krijgen vinden het vaak lastig om van die rode, sappige bank te komen en de wereld om ze heen te ontdekken. Geef ze een culinaire workout met een 3-gangendiner bij Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn.

De deal

  • € 34,99 voor een 3-gangendiner van de chef voor 2 personen (waarde € 59)

Neem plaats en laat je verrassen door de creativiteit van de chef via een culinair voor-, hoofd- en nagerecht.

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

Ervaar de Twentse gastvrijheid in Hellendoorn bij dit Fletcher-hotel. Hotel-Restaurant Hellendoorn bevindt zich op loopafstand van de zandverstuivingen, heidevelden en bossen van de Sallandse Heuvelrug en is daarmee een prettig rustpunt voor, tijdens of na een dagje wandelen. De witte brigade serveert ambachtelijke gerechten samengesteld met seizoensgebonden ingrediënten uit de streek. In het restaurant schuif je aan voor een lunch, high tea of diner.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 februari 2020 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en evenementen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Maximaal 3 groupons per reservering te combineren.
Reserveren: verplicht online via dinerenbijfletcher.nl/. Reserveren op de dag zelf kan nog tot 17.00 uur.
Annuleren: wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt bij Fletcher Hotels is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Alleen geldig bij de vestiging Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn. Exclusief drankjes en niet geldig voor à la carte-diners. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fletcher Hotels

© Groupon

Er zijn ontzettend veel Fletcher Hotels, die je verspreid door het hele land vindt. Elk hotel heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en bijhorende voorzieningen die je verblijf nog aangenamer maken. Bergen Noord-Holland, Wassenaar, Noordwijk aan Zee, Texel en Ameland, het zijn een paar voorbeelden van kustplaatsen waar je hotels van Fletcher kan vinden. Maar lekker naar de Veluwe of bijvoorbeeld Zuid-Limburg voor een aangenaam verblijft behoort ook tot de mogelijkheden.

Facebook Instagram

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.