Geen nieuwe meldingen

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Driegangendiner van de chef voor 2 personen bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche in Thorn

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 40% korting.
1 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Bourgondisch genieten aan de Belgische grens met een voor-, hoofd- en nagerecht van de chef.

Reviews van klanten


Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Smaakpapillen die te weinig beweging krijgen vinden het vaak lastig om van die rode, sappige bank te komen en de wereld om ze heen te ontdekken. Geef ze een culinaire workout met een 3-gangendiner bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche.

De deal

  • € 34,99 voor een driegangendiner van de chef voor 2 personen (waarde € 59)

Neem plaats en laat je verrassen door de creativiteit van de chef in een culinair voor-, hoofd- en nagerecht.

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Dit hotel van Fletcher bevindt zich op 9 minuten lopen, 2 minuten fietsen, oftewel 1 kilometer hemelsbreed van de Belgische grens in het Limburgse Thorn. In het restaurant proef je het bourgondische leven met verse streek- en seizoensgebonden gerechten die tijdens de lunch, high tea en diner voor je klaar staan. Ontspannen en genieten van de zon kan op één van de twee terrassen van het hotel.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 februari 2020 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en evenementen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Maximaal 3 groupons per reservering te combineren.
Reserveren: verplicht online via dinerenbijfletcher.nl/. Reserveren op de dag zelf kan nog tot 17.00 uur.
Annuleren: wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt bij Fletcher Hotels is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Alleen geldig bij de vestiging Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche. Exclusief drankjes en niet geldig voor à la carte-diners. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fletcher Hotels

© Groupon

Er zijn ontzettend veel Fletcher Hotels, die je verspreid door het hele land vindt. Elk hotel heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en bijhorende voorzieningen die je verblijf nog aangenamer maken. Bergen Noord-Holland, Wassenaar, Noordwijk aan Zee, Texel en Ameland, het zijn een paar voorbeelden van kustplaatsen waar je hotels van Fletcher kan vinden. Maar lekker naar de Veluwe of bijvoorbeeld Zuid-Limburg voor een aangenaam verblijft behoort ook tot de mogelijkheden.

Facebook Instagram

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.