Geen nieuwe meldingen

Julianastraat 21, Vlijmen

Driegangendiner van de chef voor 2 personen bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen in Vlijmen

Tot 40% korting.
Kies optie

In een Notendop

Proef van de Brabantse gezelligheid tijdens een voor-, hoofd-, en nagerecht van de chef.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Smaakpapillen die te weinig beweging krijgen vinden het vaak lastig om van die rode, sappige bank te komen en de wereld om ze heen te ontdekken. Geef ze een culinaire workout met een 3-gangendiner bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen.

De deal

  • € 34,99 voor een driegangendiner van de chef voor 2 personen (waarde € 59)

Neem plaats en laat je verrassen door de creativiteit van de chef via een culinair voor-, hoofd- en nagerecht.

Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen

Op slechts 6 kilometer van het gezellige Den Bosch schuif je bij Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen in Vlijmen aan voor een uitgebreide lunch, high tea of smaakvol diner. De ligging maakt een bezoek aan dit hotel van Fletcher een prettige afsluiter van een dagje shoppen en cultuur snuiven in de Noord-Brabantse hoofdstad. Ook voor een ontspannen glas wijn of ander drankje zit je hier trouwens goed.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 februari 2020 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en evenementen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Maximaal 3 groupons per reservering te combineren.
Reserveren: verplicht online via dinerenbijfletcher.nl/. Reserveren op de dag zelf kan nog tot 17.00 uur.
Annuleren: wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt bij Fletcher Hotels is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Alleen geldig bij de vestiging Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen. Exclusief drankjes en niet geldig voor à la carte-diners. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fletcher Hotels

© Groupon

Er zijn ontzettend veel Fletcher hotels, die je verspreid door het hele land vindt. Elk hotel heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en bijhorende voorzieningen die je verblijf nog aangenamer maken. Bergen Noord-Holland, Wassenaar, Noordwijk aan Zee, Texel en Ameland, het zijn een paar voorbeelden van kustplaatsen waar je hotels van Fletcher kan vinden. Maar lekker naar de Veluwe of bijvoorbeeld Zuid-Limburg voor een aangenaam verblijft behoort ook tot de mogelijkheden.

Facebook Instagram