sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

81 locaties

3-gangen keuzemenu voor twee personen bij één van de rond de 100 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels

Kies optie

In een Notendop

Geniet van een 3-gangen keuzemenu, wanneer je in één van de bijzondere restaurants van Fletcher Hotels aan tafel gaat.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu
  • Neem je moeder eens mee voor een luxe diner, verras je best friend of ga voor een romantische avond met je wederhelft voor een diner voor twee
  • Er is een speciaal Keuzemenu dat in elk deelnemend restaurant geserveerd wordt
  • Het Fletcher’s Keuzemenu bestaat uit verschillende soepen, hoofd- en nagerechten
  • Elk restaurant van Fletcher Hotels heeft zijn eigen karakteristieke inrichting en eveneens zijn eigen chef
  • Kies zelf welk restaurant van Fletcher Hotels je gaat bezoeken met uitzondering van Hotel Gilde, Stadshotel Den Haag, Hotel Rotterdam-Airport, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna en De Kromme Dissel en Restaurant NEXT.
  • Voor Boutique Hotel Duinoord, Hotel Amsterdam, Hotel-Restaurant Het Veerse Meer, Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam, Hotel-Restaurant Scheveningen, Hotel-Restaurant ByZoo Emmen en Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen geldt een extra toeslag van € 10 p.p.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 mei 2022 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht van tevoren online via www.dinerenbijfletcher.nl., o.v.v. Groupon. Reserveringen voor dezelfde dag, dienen voor 17:00 uur gemaakt te zijn.
Annuleren: na het maken van de reservering heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en er wordt geen geld teruggegeven.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drank en niet geldig voor á la carte diners. De unieke reserveringscode geeft recht op een 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu voor twee personen in één van de restaurants van Fletcher Hotels met uitzondering van Hotel Gilde, Stadshotel Den Haag, Hotel Rotterdam-Airport, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna en De Kromme Dissel en Restaurant NEXT. Voor Boutique Hotel Duinoord, Hotel Amsterdam, Hotel-Restaurant Het Veerse Meer, Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam, Hotel-Restaurant Scheveningen en Hotel-Restaurant ByZoo Emmen en Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen geldt een extra toeslag van € 10 p.p. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. Per reservering kan je met maximaal 4 personen dineren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fletcher Hotels

© Groupon

Er zijn ruim 100 Fletcher hotels, die je verspreid door het hele land vindt. Elk hotel heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en bijhorende voorzieningen die je verblijf nog aangenamer maken. Bergen Noord-Holland, Wassenaar, Noordwijk aan Zee, Texel en Ameland, het zijn een paar voorbeelden van kustplaatsen waar je hotels van Fletcher kan vinden. Maar lekker naar de Veluwe of bijvoorbeeld Zuid-Limburg voor een aangenaam verblijft behoort ook tot de mogelijkheden.

Facebook Instagram