Ren, vlieg, spring, kruip en klim over de 3, 6 of 9 km lange Obstacle Run bij Flevonice in Biddinghuizen

Flevonice

Tot 47% korting.
60+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Trotseer tot wel 50 obstakels bestaande uit o.a. muren, netten, water, quarter pipes, klimrekken, monkey bars, autobanden, buizen en modder.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 9,99 voor entree voor 1 persoon (waarde € 16,50)
  • € 18,99 voor entree voor 2 personen (waarde € 33)
  • € 34,99 voor entree voor 4 personen (waarde € 66)

Vanaf 1 augustus t/m 16 september 2018 kan je in Biddinghuizen terecht voor de Flevonice Obstacle Run. Het parcours - dat gebaseerd is op een mariniersstormbaan - telt in totaal 9 km. Maar doe je het liever wat rustiger aan, dan is er bij zowel 3 als 6 km ook een finish. Je hebt alle tijd om al jouw obstakels te trotseren; in totaal zijn het er 50.

Gemiddeld doen bezoekers 1 uur over de 3 km run, 1,5 uur over de 6 km run en 2 uur over de 9 km run. Tijger door de modder onder een net door, swing aan de monkey bars over het water, klim over muren van 1,5 tot 3 meter, zwem 50 meter met verschillende obstakels, ren naar boven op de quarter pipe, bestorm houten klimrekken, manoeuvreer jezelf door de autobanden, spring over buizen en werk jezelf naar boven in de netten. Als je zonder modder, zweet en water op je kleren over de eindstreep komt, dan heb je iets niet goed gedaan.

Kijk voor hier voor actuele openingstijden.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor de Obstacle Run van Flevonice. Geldig van 1 augustus 2018 t/m 16 september 2018.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimum leeftijd: 16 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Flevonice


Dat de pioniers van Flevonice niet over één nacht ijs gaan, is wel gebleken met de start van dit project. Deze kunstijsbaan in de vrije natuur werd in december 2007 voor het eerst geopend, nadat de eerste plannen begin 2006 door hen gesmeden waren. Deze destijds ruim vijf kilometer lange ijsbaan werd met één klap de langste kunstijsbaan in de natuur. Hoewel de ijsbaan in 2013 vanwege praktische redenen is ingekort tot drie kilometer, is de insteek nog altijd hetzelfde gebleven. De deuren zijn geopend voor iedereen die ook maar een beetje van winters plezier houdt. Overdag geniet je van de natuur en weilanden van Flevoland wanneer je op je ijzers voorbij zoeft. Terwijl je, als het donker wordt, je rondjes schaatst onder het licht van een mooie sterrenhemel.

Maar Flevonice is zoveel meer: het kent namelijk meerdere obstacle runs en een heus parcours voor kids, waar je jezelf eens beestachtig doorheen kan slepen. Daarnaast is er een kartbaan aanwezig waar je als Max Verstappen de beste rondetijd probeert neer te zetten. Is er een restaurant om op energie te komen, worden er kinderfeestjes georganiseerd, familiedagen, speciale teambuildings dagen en zijn er ruimtes voor zakelijke besprekingen. Kortom Flevonice is een sport & fun-plek bij uitstek.

Flevonice

Sport of buitenactiviteit, Hardlopen en recreatieve loop, Sport, Hardlopen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.