Geen nieuwe meldingen
The deal you have selected is not available

Nijverheidsstraat 7, Emmen

Emmen: onbeperkt sporten incl. groepslessen bij Flex Health Club

Kies optie

In een Notendop

Pak die sportschoenen, crop top, hoodie en handdoek en werk 1 of 3 maanden lang onbeperkt aan je conditie, soepelheid of spieropbouw.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 1 maand onbeperkt sporten incl. groepslessen (waarde € 67,45)
  • € 39,99 voor 3 maanden onbeperkt sporten incl. groepslessen (waarde € 147,35)

Met jouw fitnessabonnement mag je voor nóg meer uitdaging ook deelnamen aan alle groepslessen. Én je hoofd en spieren laten ontspannen in de sauna. Next: lekker douchen en van de koffie of thee genieten die op je wacht.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je abonnement. Na inwisseling is je abonnement nog 1 of 3 maanden geldig op alle dagen van de week. Na aanschaf van je groupon kan je zonder afspraak binnenlopen op de locatie. Je krijgt dan van een medewerker uitleg over de mogelijkheden bij de Flex Health Club en je lidmaatschap wordt geactiveerd.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig. Neem je afgedrukte groupon mee naar Flex Health Club om je lidmaatschap te activeren.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe leden - dit houdt in dat je in de afgelopen twaalf maanden geen abonnement bij Flex Health Club hebt gehad. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Flex Health Club

De missie van Flex Health Club is duidelijk: ze willen jou fit en energiek krijgen. Alleen of samen met andere fitboys en -girls. Aan aanbod is er in ieder geval geen gebrek. Ga los op de vele toestellen in de fitnessruimte of laat je door een gedreven instructeur meenemen in een groepsles zoals Steps, Pump, Dru Yoga, Pilates, Flex dance, Circuittraining, Spinning, Bootcamp of het mega-populaire CrossFit. Lekker: naast douches is ook een sauna aanwezig. En Flex Health Club, gelegen aan de rand van Emmen, kent ruime openingstijden. Op alle dagen van de week. Dus: gaan met die... sporttas.