Geen nieuwe meldingen

Flexible Minds

Shiatsu-massage van 60 min. bij Flexible Minds in Nijmegen

Tot 67% korting.
Kies optie

In een Notendop

Shiatsu-k niet langer als je op zoek bent naar een massage om even uitgebreid tot rust te komen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 1x een Shiatsu-massage van 60 minuten (waarde € 60)
  • € 58,99 voor 3x een Shiatsu-massage van 60 minuten (waarde € 180)

Shiatsu massage

Bij deze massagevorm wordt gebruik gemaakt van de traditionele Chinese geneeskunde in combinatie met massage en andere handmatige genezingsmethoden. De behandeling is ontwikkeld om een stimulerend, verkwikkend, kalmerend en ontspannend effect te creëren.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag bij de vestiging in Nijmegen (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via flexible-minds.nl/en/reservation, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Alle massages moeten binnen de geldigheidsperiode vallen. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Flexible Minds

Omree Shuval is een professioneel klinisch diëtist, shiatsu-therapeut, hypnotherapeut en NLP-coach. Als je dit zo leest zou het zonde zijn als hij geen eigen praktijk heeft, dus gelukkig is dat wel het geval. Je kan in Nijmegen of Rotterdam bij Omree's praktijk Flexible Minds terecht voor Shiatsu-massages, NLP-coaching, hypnotherapie en voedingsconsulten. Oftewel je lichaam en geest worden allebei flink onder handen genomen. Naast zijn kennis en vaardigheden delen met klanten, doet hij dit ook in het klaslokaal - waar hij zowel studenten als zorgprofessionals tegenover zich heeft zitten in de schoolbanken. Banken waar hij ook nog zelf in zit voor de universitaire opleiding Osteopathie. Als je al het bovenstaande zo leest, zou je het toch bijna jammer vinden dat Omree geen timemanagement-cursussen aanbiedt?

Flexible Minds

Massage, Shiatsu massage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.