Geen nieuwe meldingen

6 locaties

15 minuten op een bananenboot bij FlyBoard Event op 6 locaties in Nederland

Kies optie

In een Notendop

Ervaar zelf hoe snel een wilde banaan kan zwemmen door te proberen er een kwartier lang als een ware bananen-temmer op te blijven zitten.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 15 minuten banaanvaren
  • In Giethoorn, Hollandscheveld, Hoogeveen, Indijk, Offingawier of Zeewolde
  • Neem plaats op een drijvende banaan die op full speed over het water meegetrokken wordt door een boot
  • Haak solo aan op die banaan of kom met een groep van max. 5 personen
  • Neem je zwemspullen mee
  • Je wordt niet thuis gebracht

Houd het hoofd koel als je met deze deal voor 15 minuten gaat banaanvaren op de bananenboot van FlyBoard Event. Op diverse locaties in het land word je op een drijvende banaan ‘full pull’ over het water getrokken door een speedboot. Aan jou en je vrienden de taak om zo lang mogelijk te blijven zitten. Alleen de echte superhelden houden zich staande, dus zorg wel dat je zwemspullen bij je hebt naar één van de locaties van FlyBoard Event voor het geval je onverhoopt toch in het water kukelt.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 7 dagen van tevoren telefonisch op 0682 877 104, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Neem je zwemspullen mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over FlyBoard Event

Bij FlyBoard Event kan je als een soort superheld vliegen op een Flyboard waarmee je boven het water surft op waterjets. sjees door de lucht en duik van links naar rechts en van boven naar beneden. Dit doe je alleen als jij je er fijn bij voelt natuurlijk, want veiligheid staat voorop. Bij de eerste les zal je stapvoetsgewijs en naar wens hoger de lucht in gaan. Scheur je graag op een stabiliserende waterscooter, wil je een flyboardshow meemaken of zit je liever gewoon lekker op een banaan? Dat is ook mogelijk op de verschillende locaties van FlyBoard Event in Hoogeveen, Zeewolde, Hollandscheveld, Offengawier, Schardam en Giethoorn