Geen nieuwe meldingen

Foto Bouchier

Fotoshoot met max. 5 personen incl. afdruk van 20 x 30 in de studio van Foto Bouchier in Groningen 

Tot 71% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat jezelf van je beste kant zien en tegelijk op de gevoelige plaat vastleggen, solo of met 4 anderen, en neem de afdruk mee naar huis.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De deal

  • € 19,99 voor een professionele fotoshoot incl. een afdruk van 20 x 30 (waarde € 69)

Laat jezelf van je beste kant zien en tegelijk op de gevoelige plaat vastleggen. Of kies ervoor om de spotlight te delen en neem max. 4 anderen -je kids, oma, vrienden, partner- mee. De fotoshoot in de studio duurt ongeveer 30 minuten. Na afloop bekijk je samen met de fotograaf de gemaakte foto’s en van jouw favoriet krijg je een afdruk van 20 x 30 mee, in zwart/wit of kleur.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop vanaf 2 januari 2018 op maandag t/m zaterdag (m.u.v. de maand december).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 050 312 4206, o.v.v. Groupon.
Annuleren: verplicht van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Extra foto’s bestellen kan tegen een meerprijs, afhankelijk van de aantallen en formaten. De beelden blijven eigendom van Foto Bouchier en alleen tegen een meerprijs digitaal of op dvd aangeleverd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Foto Bouchier

Het familiebedrijf Foto Bouchier bestaat al meer dan 100 jaar en werd van vader op zoon overgenomen. Sinds 2013 is de zaak in handen van Hans Dijkstra, die zo'n 20 jaar bij de Bouchiers in dienst was. Je hoeft niet bang te zijn voor statige zwart-witfoto's want uiteraard is de studio gewoon met zijn tijd mee gegaan. Wat wel onveranderd is gebleven is het vakmanschap waar Foto Bouchier voor staat. De core business bestaat uit het maken van portret- en pasfoto’s en trouwreportages, waarbij de wens van de klant centraal staat. De studio vindt je op loopafstand van de Martinitoren, in het centrum van Groningen.

Foto Bouchier

Fotografie, Fotograaf
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.