Geen nieuwe meldingen

Fotograaf Memoli

Trouwreportage van zes uur inclusief digitale foto's door Fotograaf Memoli

Resterende tijd beperkt!
Kies optie

In een Notendop

Fotograaf Memoli laat je de mooiste dag van je leven, op elk moment van de dag herbeleven.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Het slagen van belangrijkste dag van je leven is van vele factoren afhankelijk, bijvoorbeeld of de kapper te gretig te werk is gegaan, of de kinderen van je broer de bruidstaart niet omstoten en of je na de speech van je getuige nog steeds met elkaar bevriend bent. Zorg in ieder geval voor één zorg minder met een memorabele trouwreportage van fotograaf Memoli.

De deal

  • € 399 voor een trouwreportage van zes uur incl. 50 foto’s op dvd

Gelukkig heb je de foto’s nog, 50 op dvd wel te verstaan, in hoge resolutie, geschoten door fotograaf Memoli Benlioglu. Mocht het op de belangrijkste dag uit jullie leven nou regenen of wil de bruid de jurk pas aan doen tijdens de ceremonie, geen zorgen: dankzij de gratis Bruidsverzekering kan je er ook voor kiezen om binnen 1 maand de shoot te houden op een plek naar keuze. Let wel, de shoot duurt in dat geval max. 2 uur.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0614 191 526 of via e-mail op info@fotograafmemoli.nl o.v.v. Groupon en de gewenste datum, locatie en aanvangstijd.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Inclusief voorrijkosten voor alle adressen in Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). Je krijgt 50 foto's mee op dvd. Een usb-stick kan ook voor een toeslag van € 20. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fotograaf Memoli

Fotograaf Memoli Benlioglu heeft naast een bijzondere naam een bijzonder talent voor fotograferen. Dat laat hij zien na fotoshoots van bijvoorbeeld families, vrouwen, kinderen en zelfs dieren - en in het bijzonder bij trouwreportages. De liefde fascineert hem, net als natuurlijke schoonheid, en daarvan maakt Memoli blijvende memories. Hij weidt zich met zorg aan buitengewone beelden om ervoor te zorgen dat zijn opdrachtgevers zich over het vastleggen van gebeurtenissen en geliefden geen zorgen hoeven maken.

Fotograaf Memoli

Fotografie, Fotograaf
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.