Geen nieuwe meldingen

Anthonie Fokkerstraat 61P, Barneveld

Familie-fotoshoot voor 1-18 personen incl. afdruk bij Fotografie Barneveld

Kies optie

In een Notendop

Laat je alleen of met naasten van je mooiste kant zien in een fotoshootsessie van drie kwartier en krijg een afdruk van 20 x 20/30 cm mee.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 19,99 voor een familie-fotoshoot voor 1-18 pers. incl. 1 afdruk van 20 x 20/30 cm (waarde € 85)

Laat je alleen of met naasten van je mooiste kant zien in een fotoshootsessie van drie kwartier en krijg een afdruk van 20 x 20/30 cm mee. Er wordt voornamelijk met lichte achtergronden gewerkt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 0342 474 929, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Incl. 1 afdruk van 20 x 20 of 20 x 30 cm. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fotografie Barneveld

1999, dat was het jaar waarin Nicolien van Leeuwen haar eerste professionele foto schoot, destijds nog met een analoge camera. Nu bijna 20 jaar later is zij hét gezicht van Fotografie Barneveld, een fotostudio gelegen tegen de A30 net ten westen van de stad. In haar professionele studio en digitale camera ontvangt zij met onbegrensd enthousiasme dagelijks mensen die zich willen laten vereeuwigen op een foto. De mogelijkheden zijn uiteenlopend van babyfotografie tot huwelijksfotografie en productfotografie tot zwangerschapsfotografie. Door haar jarenlange ervaring weet Nicolien precies hoe zij niet alleen mooie foto's schiet, maar ook de juiste emotie te vangen door je van begin tot eind op je gemak te laten voelen en te helpen bij het aannemen van een pose. Op het bedrijventerrein in Barneveld is er meer dan genoeg ruimte voor een uitgebreide shoot, maar fotografie op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.