sluit
Red Wednesday

Magazijnstraat 6A, Tilburg

Groepsfotoshoot met maximaal 20 personen incl. fotoalbum van 6 x 6 cm met 6 foto's bij Fotografie Lahaye in Tilburg

Kies optie
Promotie eindigt in:00:30:34

In een Notendop

Laat je met max. 20 personen vastleggen op de gevoelige plaat, je krijgt een album met zes foto’s mee naar huis.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 20, 2021
Echt een super leuke ervaring, heel vriendelijk ontvangen en tijdens de fotoshoot zijn we echt op ons gemak gesteld.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
maart 18, 2021
Wat een geweldige ervaring! In zijn bijzondere studio wist Frans onze kids prachtig op beeld te zetten. Groepsfoto’s en van ieder apart portretfoto’s, allemaal even mooi. We waren gewoon sprakeloos bij het zien van het resultaat. Frans neemt de tijd om je op je gemak te stellen en voelt goed aan waar je naar op zoek bent. Een absolute aanrader
antwoordde
Bekijk reactie +
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 20, 2021
Zeer leuke man. Hele goede service
C
Connie
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 30, 2021
Professioneel en vriendelijk, we werden meteen op ons gemak gesteld. Ook veel aandacht en moeite om onze baby mooi te kunnen fotograferen. We gaan zeker meer fotoshoots laten maken!

Over deze deal

  • Eén fotoshoot voor maximaal 20 personen
  • In een professionele fotostudio
  • Inclusief een mini-album van 6 x 6 cm met zes foto’s
  • Laat foto’s schieten van je gezin, familie, geliefde, kinderen of ander gezelschap

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Verplicht telefonisch reserveren op 0134 673 183. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De foto's mogen niet gebruikt worden voor publicatiedoeleinden. Er is een beperkte beschikbaarheid op zaterdag. De beelden blijven eigendom van Frans Lahaye Fotografie en worden niet digitaal of op dvd aangeleverd. Tegen een meerprijs is het mogelijk om extra shoots te laten maken en foto's te bestellen in diverse formaten en op bijzondere materialen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 20 personen per shoot. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Frans Lahaye fotografie

Fotograaf Frans Lahaye werkt al 30 jaar als zelfstandig fotograaf in Tilburg. Je kan bij hem terecht voor familieshoots, glamourshoots, bedrijfsfotografie en zelfs voor concertfotografie, maar welke shoot je ook kiest: hij legt de lat altijd zo hoog mogelijk voor zichzelf. En dat is opgevallen, want hij was de enige Nederlandse fotograaf die eindigde in de top 10 bij de World Cup Photography. Alle beelden van Frans Lahaye kregen de kwalificatie 'uitmuntend'. Leuk om te weten is dat de foto's sinds kort gemaakt worden in een fonkelnieuwe studio met een prachtig vintage-interieur. En dat geeft weer nét dat beetje extra stijl aan je foto's.