Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Mercuriusplein 56, Berlicum

1, 2 of 3 fotoshoots van je zwangerschap of baby bij Fotoshop Berlicum

Kies optie

In een Notendop

Mooie momenten zijn er om te vereeuwigen, zo ook de tijden dat er een persoontje in je zit, en het moment dat je baby het levenslicht ziet.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
N
Nelly
3 beoordelingen2 beoordelingen
juni 22, 2020
Prima meegedacht!

Over deze deal

Net als die ene keer dat je, zonder dat iemand keek, sierlijk een propje papier via de muur in de prullenbak gooide is ook een zwangerschap een mooi moment dat je op de foto had willen hebben. Glunder en pronk na een fotosessie bij Fotoshop Berlicum.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 zwangerschaps- of baby-fotoshoot incl. 1 afdruk (waarde € 139)
  • € 34,99 voor 2 zwangerschaps- of baby-fotoshoots incl. 2 afdrukken (waarde € 278)
  • € 49,99 voor 3 zwangerschaps- of baby-fotoshoots incl. 3 afdrukken (waarde € 417)

Bij deze kleine, gezellige fotostudio worden jij en je bolle buik (of klein wonder) welkom geheten met een kop koffie of thee. Voor de shoot(s) heb je de keuze uit verschillende thema’s, settings en achtergronden. Aan het einde van de shoot krijg je een afdruk mee van 15 x 20 cm. Kies je voor 2 shoots dan krijg je in totaal 2 afdrukken mee. Wanneer je voor meerdere shoots hebt gekozen ben je vrij om te kiezen hoe je ze invult, bijvoorbeeld 2 zwangerschaps-shoots en 1 baby-shoots.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m woensdag en op vrijdag en zaterdag op basis van beschikbaarheid (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fotoshop Berlicum

De beeldexperts van Fotoshop Berlicum zijn fotografen met oog voor elk uniek moment. Een bijzondere herinnering is daardoor voor iedereen bereikbaar - ook letterlijk: bij de shop parkeer je gratis en openbaar vervoer is op loopafstand. Naast het verzorgen van mooie momenten op fotopapier shop je bij deze Fotoshop ook een breed scala aan producten en accessoires op het gebied van beeld en geluid.