Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Fotoshoot voor maximaal 35 pers. bij Fotoshoot.nl, in de fotostudio of op het strand van Zandvoort aan Zee/Scheveningen

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je met familie of vrienden vastleggen tijdens een 45 minuten durende shoot waarbij 50 kiekjes worden geschoten.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 9,99 voor een fotoshoot voor 1 tot 35 personen (waarde € 69)

Je kan de fotoshoot laten plaatsvinden in de studio of ervoor kiezen om deze op het strand van Zandvoort aan Zee te doen. Net welke sfeer je wil creëren. Laat je met je dierbare familie of vriendengroep vastleggen. Maar op de foto gaan met je bedrijf of voetbalteam kan natuurlijk ook. De shoot duurt 45 minuten en tijdens de shoot worden 50 foto’s geschoten, dus daar zit vast wel een goed gelukt kiekje tussen.

Na de fotosessie ontvang je een print van 20 x 30 cm of een digitaal exemplaar van 1 of 2 m2 (hoge resolutie) mee op DVD. Meer foto’s zijn ter plekke na te bestellen, deze krijg je dan mee op DVD.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@fotoshoot.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: de fotoshoot vindt in eigen kleding plaats, er zijn geen omkleedmomenten en er is geen visagist aanwezig. Foto's zijn naar keuze na te bestellen, deze kan je dan op een DVD mee naar huis nemen. De shoot vindt plaats in Amsterdam of Zandvoort. Mocht het plaatsvinden in Zandvoort, dan ontvang je de juiste locatie van de studio per e-mail na je reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fotostudio Fotoshoot

Bij Fotostudio Fotoshoot kan je terecht voor bijzondere klik-momenten: een bruiloft, een familie-uitje of gewoon een mooie foto laten maken van jezelf. Fotografen die alles uit de kast halen voor een klik met jou doen hun shoots in hun professionele fotostudio's door heel Nederland. Het is trouwens niet nodig om zelf altijd met een grote 'cheese'-glimlach op de foto te gaan, want ook producten fotograferen voor brochures, abri's, advertenties, catalogi én persberichten is mogelijk bij deze fotostudio.