Fotoworkshops Rotterdam

Fotoworkshop van 6 uur bij Fotoworkshops Rotterdam

Tot 60% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 34,99 voor een uitgebreide fotoworkshop van 6 uur voor 1 persoon (waarde € 87)
  • € 69,99 voor een uitgebreide fotoworkshop van 6 uur voor 2 personen (waarde € 174)

Je leert in 1 dag hoe je met je camera moet omgaan en je kunt na deze dag veel méér uit je camera halen dan je voor mogelijk hield. Een simpele workshop vol praktische tips en trucs en met veel persoonlijke aandacht, want de groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers. In de ochtend leer je stapsgewijs je camera kennen, je leert waar de buttons op je camera voor dienen en hoe je jouw camera zelf instelt om daarna veel sneller te kunnen fotograferen. Basisbegrippen als sluitertijd, diafragma, scherptediepte, ISO waarde en witbalans komen aan de orde en je leert keuzes te maken tussen het diafragma en de sluitertijd. In de middag komt de praktijk aan de beurt en gaan we buiten fotograferen om, wat er in de ochtend geleerd is, te oefenen.

Bekijk voor de data van de workshops de volgende website

Fotoworkshops Rotterdam

Bij Fotoworkshops Rotterdam kan je verschillende fotowandelingen maken, maar je kan er ook een basiscursus digitale fotografie volgen waar je in één dag leert om meer uit je camera te halen. De diverse cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en ook mogelijk voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of verenigingsuitje.

Voorwaarden


Geldigheid: 2 maanden vanaf het moment van aankoop op een van de cursusdata.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online binnen 2 maanden vanaf de aankoop op www.fotoworkshops-rotterdam.nl/groupon, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer zo snel mogelijk. Breng je eigen spiegelreflexcamera of systeemcamera mee. Deze moet je op de manuele stand kunnen zetten. Minimaal 4 en maximaal 8 personen per fotoworkshop. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fotoworkshops Rotterdam


Fotoworkshops Rotterdam

Les, Vaardigheid of hobby, Fotografie, Plezier of vrije tijd, Fotografieles
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.