Geen nieuwe meldingen

Stuart Millpad 63, Rotterdam

Fotowandeling door stad of natuur bij Fotoworkshops Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

 • Inspirerende stads- of natuurwandeling

 • Wandeling door de Rhoonse Grienden, over het Rotterdamse Noordereiland of de Kop van Zuid, langs de molens van Kinderdijk, over het eiland Tiengemeten of door de binnenstad van Delft of Gouda

 • Leer meteen je camera bedienen tijdens een van de fotowandelingen

 • De wandeling duurt 2,5 uur

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
AlexTOP REVIEWER
18 beoordelingen11 beoordelingen
december 12, 2020
In een zeer ongedwongen sfeer een heleboel geleerd over de beginselen van het maken van een goede foto. Het blijkt, na deze zeer goede uitleg, verbazingwekkend makkelijk te zijn. De leraar is een echte vakman met zeer veel ervaring. Om deze ervaring in zo weinig woorden over te kunnen brengen, is "een vak apart" , welke hij goed beheerst. Ook het praktijk gedeelte is meer dan voldoende om inzicht te krijgen wat de instellingen doen. Al met al: Voor de beginner een prima uitgangspunt om enthousiast te raken over het vastleggen van mooie momenten op de juiste manier. Complimenten voor de leraar!!!!
P
Priscilla
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 23, 2020
Zeer goede en duidelijke uitleg. Leuke manier van les geven. Ik ging er echt als leek heen wist alleen hoende camera aan en uit ging maar nu kan ik er veel meer mee! Echt een aanrader.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 28, 2020
Vriendelijk, duidelijke aanleg. Iemand met verstand van zaken
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 25, 2020
Veel persoonlijke aandacht en prima uitleg. Erg goed op weg geholpen
L
louise
5 beoordelingen2 beoordelingen
juli 12, 2020
Heel goed. Alles werd duidelijk uitge
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 6, 2020
Hele leerzame dag. Op een heel begrijpelijke manier wordt uitgelegd hoe je om moet gaan met je camera. De simpele uitleg in combinatie met het enthousiasme van de docent, maken het een erg leuke dag.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 20, 2020
Super!
T
tim
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 12, 2020
Goede cursus
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit de volgende opties


 • € 19,99 voor een fotowandeling voor 1 persoon (waarde € 55)
 • € 38,99 voor een fotowandeling voor 2 personen (waarde € 110)

Je gaat onder leiding van fotograaf Dick Frederiks met een groep van maximaal 16 personen op pad. Tijdens de fotowandeling kan je naar hartenlust foto’s maken. De sfeer is ongedwongen en tussen de bedrijven door krijg je tips en trucs om betere foto’s te maken of eens heel andere invalshoeken te gebruiken dan je gewend bent. Dick wijst je op onderwerpen om foto’s van te maken waar je zelf misschien niet zo snel op was gekomen. Zo kom je waarschijnlijk met heel andere foto’s thuis dan wanneer je alleen op stap gaat.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/sAau7F6TFBnx6RaP1d5U/uR-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470”>

Locaties
Je kan kiezen uit de volgende wandelingen:

 • Rhoonse Grienden
 • Eiland Tiengemeten
 • Molens van Kinderdijk
 • Binnenstad van Delft
 • Binnenstad van Gouda
 • Kop van Zuid - Rotterdam
 • Noordereiland - Rotterdam

In principe is iedere camera geschikt om mee te nemen tijdens de wandeling, maar het voordeel van een digitale camera is natuurlijk dat je gelijk het resultaat kan zien en bespreken. Bekijk hier de mogelijke data en locaties.

Fotoworkshops Rotterdam


Bij Fotoworkshops Rotterdam kan je verschillende fotowandelingen maken, maar je kan er ook een basiscursus digitale fotografie volgen waar je in één dag leert om meer uit je camera te halen. Een iets uitgebreidere basiscursus is die van 3 avonden en een middag. Maar ook als je al heel wat ervaring hebt met je camera kan de professionele fotograaf Dick Frederiks je nog wat leren in de vervolgcursus die gevuld is met praktijkoefeningen. Ook mogelijk voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of verenigingsuitje.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/gJMFcLwGzEtfYQYYvhaG/BE-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470”>

Wat je moet weten

Geldigheid: verzilver je groupon uiterlijk 1 maand na aankoop, deze is na verzilvering geldig t/m 30 juli 2014 op woensdag en zondag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per reservering te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online binnen een maand na aankoop op http://gr.pn/fotowandeling, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: minimaal 6 en maximaal 16 personen per wandeling. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fotoworkshops Rotterdam