Geen nieuwe meldingen

Louise de Colignylaan 445, Vlaardingen

6 uur durende fotoworkshop "Leer je camera kennen in 1 dag" bij Fotoworkshops Rotterdam

Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Leer in 1 dag meer uit je camera halen en maak kennis met begrippen als sluitertijd, diafragma, scherptediepte, ISO-waarde en witbalans.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
AlexTOP REVIEWER
18 beoordelingen11 beoordelingen
december 12, 2020
In een zeer ongedwongen sfeer een heleboel geleerd over de beginselen van het maken van een goede foto. Het blijkt, na deze zeer goede uitleg, verbazingwekkend makkelijk te zijn. De leraar is een echte vakman met zeer veel ervaring. Om deze ervaring in zo weinig woorden over te kunnen brengen, is "een vak apart" , welke hij goed beheerst. Ook het praktijk gedeelte is meer dan voldoende om inzicht te krijgen wat de instellingen doen. Al met al: Voor de beginner een prima uitgangspunt om enthousiast te raken over het vastleggen van mooie momenten op de juiste manier. Complimenten voor de leraar!!!!
P
Priscilla
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 23, 2020
Zeer goede en duidelijke uitleg. Leuke manier van les geven. Ik ging er echt als leek heen wist alleen hoende camera aan en uit ging maar nu kan ik er veel meer mee! Echt een aanrader.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 28, 2020
Vriendelijk, duidelijke aanleg. Iemand met verstand van zaken
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 25, 2020
Veel persoonlijke aandacht en prima uitleg. Erg goed op weg geholpen
L
louise
5 beoordelingen2 beoordelingen
juli 12, 2020
Heel goed. Alles werd duidelijk uitge
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 6, 2020
Hele leerzame dag. Op een heel begrijpelijke manier wordt uitgelegd hoe je om moet gaan met je camera. De simpele uitleg in combinatie met het enthousiasme van de docent, maken het een erg leuke dag.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 20, 2020
Super!
T
tim
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 12, 2020
Goede cursus
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Parkbee-actie

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2018!


Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor een fotoworkshop “Leer je camera kennen in 1 dag” van 6 uur voor 1 persoon (waarde € 87)
  • € 74,99 voor een fotoworkshop “Leer je camera kennen in 1 dag” van 6 uur voor 2 personen (waarde € 174)

Tijdens de workshop leer je in de ochtend meer over de knopjes en menu’s van je camera en hoe je de camera moet instellen om sneller de plaatjes te schieten die jij wil schieten. In de middag komt de praktijk aan bod en ga je buiten foto’s maken om te oefenen met de kennis die je in de ochtend hebt opgedaan.

Let op: neem je eigen camera mee of huur er 1 ter plekke. Elke spiegelreflexcamera of systeemcamera is geschikt. Als er maar een mogelijkheid op de camera zit om hem van de automaat af te halen, zodat je hem op de M-stand kan instellen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop, zie beschikbare data op fotoworkshops-rotterdam.nl/groupon/
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren online via fotoworkshops-rotterdam.nl/groupon/ met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Benodigdheden: elke spiegelreflexcamera of systeemcamera is geschikt, als er maar een mogelijkheid op de camera zit om hem van de automaat af te halen, zodat je hem op de M-stand kan instellen. Voor € 25 kan je een spiegelreflexcamera huren voor de workshop, ter plaatse te voldoen. Er zijn minimaal 5 personen per fotoworkshop nodig, mochten er niet voldoende aanmeldingen zijn dan ontvang je een mail hierover en kan je een nieuwe datum kiezen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fotoworkshops Rotterdam

Met Fotoworkshops Rotterdam kan je verschillende fotowandelingen maken, maar je kan ook een basiscursus Digitale Fotografie bij ze volgen waarbij je in één dag leert om meer uit je camera te halen. Een iets uitgebreidere basiscursus is die van drie avonden en een middag. Maar ook als je al heel wat ervaring hebt met je camera kan Fotoworks' professionele fotograaf Dick Frederiks je nog wat leren in de vervolgcursus die gevuld is met praktijkoefeningen. Ook mogelijk voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of verenigingsuitje.