Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Freerunning: indoor lessen voor kids bij Freerun University in Houten of Uithoorn

Kies optie

In een Notendop

Leer onder begeleiding van professionele freerunners stoer en creatief over blokken, buizen en balken te bewegen en boost je zelfvertrouwen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Muriel
2 beoordelingen2 beoordelingen
december 20, 2019
Heel goed en heel flexibel

Over deze deal

  • Freerun-lessen voor kids
  • Van 7-18 jaar
  • In Uithoorn of Houten

  • Kies voor een abonnement van 1 of 6 maanden
  • Op de locatie van je keuze
  • En bepaal of je 1x of 2x les per week wil

  • Maximaal 13 freerunners per les
  • Elke keer 1 uur lang fysieke uitdaging
  • Op beide locaties van maandag t/m vrijdag

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor een freerun-anonnement. Je abonnement is geldig op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: voor de inschrijving en de eerste kennismakingsles verplicht van tevoren via e-mail op uithoorn@FreerunUniversity.com of houten@FreerunUniversity.com o.v.v. Groupon. De kennismakingslessen vinden altijd plaats op zaterdag en/of zondag.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren via email, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. De abonnementen zijn persoonsgebonden. Alleen geldig voor nieuwe leden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Freerun University

Grenzen leren kennen én ze vervolgens verleggen, kracht met creativiteit combineren, de adrenaline door je lijf laten stromen - dat doe je met freerunning, een zogenaamde urban sport waarbij je obstakels overwint en op een speelse manier door de omgeving beweegt. Interested? Het kan bij Freerun University. In een uitdagend ingerichte hal leer je balanceren op (en over) blokken, buizen en balken en je leert gymnastische sprongen, swings of flips maken. In een groep met maximaal 12 andere freerunners in spé. Wie nóg sneller vooruit wil gaan kan daarnaast vrij trainen. Áltijd in aanwezigheid van een begeleider die je helpt bij het veilig aanleren van nieuwe tricks. En ben je op zoek naar een anders-dan-anders activiteit voor een verjaardag? Kom een freerun-feestje vieren bij Freerun University waarbij je ook spectaculaire moves van échte freerunners te zien krijgt.