Geen nieuwe meldingen

Freizeit-Land Geiselwind

Dagentree attractiepark, naar keuze met menu, bij Freizeit-Land Geiselwind in Beieren, Duitsland

Tot 42% korting.
Kies optie

In een Notendop

In dit attractiepark haal je je adrenalineshot in meer dan 100 attracties en events, zo vaak als je maar wil.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 16,90 voor dagentree attractiepark voor 1 volwassene (waarde € 29,50)
  • € 22,90 voor dagentree attractiepark voor 1 volwassene, incl. menu (waarde € 38,20)

Een dag lang uit je dak gaan maakt hongerig. Snappen ze heel goed bij Freizeit-Land Geiselwind. Daarom kan je ook kiezen voor een entreeticket mét een menu bestaande uit een curryworst met frites en een frisdrank van 0,3 ltr. Guten Appetit.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 3 november 2019. Kijk hier voor de openingstijden.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Kortingen combineren is niet mogelijk. Kinderen kleiner dan 1,10 m hebben vrij entree.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Freizeit-Land Geiselwind

Als je er geen genoeg van kan krijgen om over de kop te gaan, G-krachten te voelen en vrije vallen te ervaren dan zit je goed in Freizeit-Land Geiselwind. Rollercoasters, een wildwaterbaan, een looping-coaster met vooruit- en achteruit-modus (ja, echt), een vliegsimulator, de schommels van 'Ikarus', uiteraard een achtbaan en meer bloedstollende attracties zorgen voor mega-spanning. Was je juist van plan om je kids mee te nemen? Geen zorgen, in de kindercarroussels of de Dwergen-express gaat het er stukken minder heftig aan toe. Bovendien zorgen events, shows en meerdere horecagelegenheden voor de nodige zen-momenten tussendoor. Wat je overigens niet zo snel zou vermoeden is dat Freizeit-Land Geiselwind ooit begonnen is als dieren- en sprookjespark. Aan deze tijd herinneren nu nog de loslopende kangoeroes, dwergpony's, lama's, flamingo's en andere gevederde en min of meer behaarde beesten in het zoo-gedeelte. Óók leuk voor kleine gasten.

Het 50-jaar oude attractiepark ligt in Geiselwind, in het natuurrijke Beieren. Vanuit Utrecht is de kortste route zo'n 558 km. Ook leuk om daar op de weg naar of terug van je vakantieadres in Oostenrijk of Tsjechië naartoe te crossen.

Freizeit-Land Geiselwind

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.