Geen nieuwe meldingen

Fresh Health Detox

Darmspoelingen bij Fresh Health Detox in de Stadionbuurt

Resterende tijd beperkt!
Tot 62% korting.
Kies optie

In een Notendop

Met deze zachte, ‘opschonende’ colon hydrotherapie kan je lichaam zich ontdoen van afvalstoffen en toxinen ter verbetering van je darmmilieu

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als het buitenste van je lichaam heeft ook het binnenste af en toe aandacht nodig, om je zo weer helemaal happy te laten voelen. Zet je gezondheid in de schijnwerpers bij Fresh Health Detox.

Kies uit twee opties

  • € 44,99 voor 1 colon-hydrotherapie-behandeling (waarde € 120)
  • € 89,99 voor 2 colon-hydrotherapie-behandelingen (waarde € 185)

Door medicijngebruik, gehaast eten, gebrek aan beweging en stress kan het zijn dat je darmen minder goed functioneren en dat onder meer je weerstand wordt aangetast. “Colon-hydrotherapie” (hoge darmspoeling) is ontwikkeld om de dikke darm over de gehele lengte, dus tot aan de dunne darm, te reinigen. Doel is ontlasting, achtergebleven afvalstoffen, gassen en slijmresten tot in de diepste plooien weg te krijgen, om je darmen weer optimaal hun werk te laten doen. Zo kan ook je weerstand verbeterd worden, de doorbloeding gestimuleerd worden en je vitaliteit en veerkracht versterkt worden.

Met een darmspoelapparaat (“Colon-Hydromat”) wordt gezuiverd en gefilterd water op lichaamstemperatuur en onder lage druk naar je darmen gevoerd. Hetzelfde apparaat voert het water incl. slijm, ontlasting en afvalstoffen ook weer af. De procedure van inlopen en weg laten stromen zal een aantal malen herhaald worden, om met iedere spoeling een hoger deel van de dikke darm te bereiken. Dit systeem is gesloten om je geen onaangename geur te laten waarnemen.

Colon-hydrotherapie/darmspoeling wordt ingezet bij allergieën, diarree, constipatie, migraine/hoofdpijn, huidproblemen, lusteloosheid, een opgeblazen gevoel, spastische darm, vermoeidheid, rugpijn, hoge bloeddruk, winderigheid, verminderd libido, depressie, menstruatieproblemen en overgewicht.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0650 573 784, o.v.v. Groupon. Reserveren kan ook via e-mail op gezondheid@FreshHealth.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De 2 sessies moeten door dezelfde persoon afgenomen worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fresh Health Detox

Dit gezondheidscentrum in de Stadionbuurt van Amsterdam wil je een frisse blik op gezondheid geven. En met goede parkeergelegenheid voor de deur en op slechts 5 minuten wandelen vanaf Station Zuid Amsterdam een fluitje van een cent om te bereiken. Je bent er aan het professionele adres voor diverse behandelingen, zoals darmspoelingen, gezondheidscoaching, massages en healing. Ook drink je hier gezonde groene juices, zoals de Sproutjuice om je lichaam te ontgiften, en kan je hier terecht voor oplossingen voor huidproblemen.

Fresh Health Detox

Natuurgeneeskunde, Darmspoeling
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.