Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Parnassusweg 33, Amsterdam

Darmspoelingen bij Fresh Health Detox in de Stadionbuurt

Kies optie
Meer dan 50 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Met deze zachte, ‘opschonende’ colon hydrotherapie kan je lichaam zich ontdoen van afvalstoffen en toxinen ter verbetering van je darmmilieu

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Sharon
2 beoordelingen1 beoordelingen
mei 27, 2021
Wat een ervaring… ziet mij zeker vaker terug ! Vriendelijke dame , alles word duidelijk uitgelegd en kan zeggen dat ik heel wat heb bij geleerd
B
Bionda
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 1, 2021
Zeer goed
S
Snezanatop reviewer
14 beoordelingen15 beoordelingen
december 23, 2020
Deskundig, betrou
H
Heleen
4 beoordelingen3 beoordelingen
november 9, 2020
Heel erg fijn! Deskundig, vriendelijk, goede uitleg, ze neemt uitgebreid de tijd, het is een hele fijne behandeling.
M
M'hamed
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 14, 2020
redelijk goed
M
Monique
4 beoordelingen4 beoordelingen
september 14, 2020
Super
F
Franklintop reviewer helpful reviewer
30 beoordelingen17 beoordelingen
september 14, 2020
Prima! persoonlijk vond ik het niet zo prettig, maar ik werd goed begeleid.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 14, 2020
Annemieke is vriendelijk, deskundig en neemt alle tijd voor haar clienten.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Net als het buitenste van je lichaam heeft ook het binnenste af en toe aandacht nodig, om je zo weer helemaal happy te laten voelen. Zet je gezondheid in de schijnwerpers bij Fresh Health Detox.

Kies uit twee opties

  • € 44,99 voor 1 colon-hydrotherapie-behandeling (waarde € 120)
  • € 89,99 voor 2 colon-hydrotherapie-behandelingen (waarde € 185)

Door medicijngebruik, gehaast eten, gebrek aan beweging en stress kan het zijn dat je darmen minder goed functioneren en dat onder meer je weerstand wordt aangetast. “Colon-hydrotherapie” (hoge darmspoeling) is ontwikkeld om de dikke darm over de gehele lengte, dus tot aan de dunne darm, te reinigen. Doel is ontlasting, achtergebleven afvalstoffen, gassen en slijmresten tot in de diepste plooien weg te krijgen, om je darmen weer optimaal hun werk te laten doen. Zo kan ook je weerstand verbeterd worden, de doorbloeding gestimuleerd worden en je vitaliteit en veerkracht versterkt worden.

Met een darmspoelapparaat (“Colon-Hydromat”) wordt gezuiverd en gefilterd water op lichaamstemperatuur en onder lage druk naar je darmen gevoerd. Hetzelfde apparaat voert het water incl. slijm, ontlasting en afvalstoffen ook weer af. De procedure van inlopen en weg laten stromen zal een aantal malen herhaald worden, om met iedere spoeling een hoger deel van de dikke darm te bereiken. Dit systeem is gesloten om je geen onaangename geur te laten waarnemen.

Colon-hydrotherapie/darmspoeling wordt ingezet bij allergieën, diarree, constipatie, migraine/hoofdpijn, huidproblemen, lusteloosheid, een opgeblazen gevoel, spastische darm, vermoeidheid, rugpijn, hoge bloeddruk, winderigheid, verminderd libido, depressie, menstruatieproblemen en overgewicht.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0650 573 784, o.v.v. Groupon. Reserveren kan ook via e-mail op gezondheid@FreshHealth.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De 2 sessies moeten door dezelfde persoon afgenomen worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fresh Health Detox

Dit gezondheidscentrum in de Stadionbuurt van Amsterdam wil je een frisse blik op gezondheid geven. En met goede parkeergelegenheid voor de deur en op slechts 5 minuten wandelen vanaf Station Zuid Amsterdam een fluitje van een cent om te bereiken. Je bent er aan het professionele adres voor diverse behandelingen, zoals darmspoelingen, gezondheidscoaching, massages en healing. Ook drink je hier gezonde groene juices, zoals de Sproutjuice om je lichaam te ontgiften, en kan je hier terecht voor oplossingen voor huidproblemen.