Geen nieuwe meldingen

Stationsplein Z.W., 602 4de etage, Schiphol-Oost

Vliegen in een Boeing 737 Flight Simulator bij FST Flight Simulator Training op Schiphol-Oost

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Een uur of 1,5 uur in de Flight Simulator: je ‘vliegt’ op wereldberoemde vliegvelden als Schiphol, Sint Maarten en Hongkong.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 99 voor een uur vliegen voor 1 persoon (waarde € 199)
  • € 139 voor een uur vliegen voor 2 personen (waarde € 199)
  • € 199 voor VIP-optie met 1,5 uur vliegen voor 1 tot 4 personen (waarde € 279)

Je begint met een videobriefing van een kwartier. Weet je in ieder geval in grote lijnen wat je moet doen. Hierna krijg je vliegles in een Boeing 737NG Static Flight Simulator, waarbij je wereldberoemde vliegvelden als Schiphol, Sint Maarten, Hongkong en Innsbruck aandoet. Ook kan je voor bepaalde scenario’s kiezen, bijvoorbeeld nacht, storm of zonnig. Na afloop krijg je een certificaat mee als herinnering. Kies je voor de VIP-optie, dan word je ontvangen met koffie of thee, waarna je een kijkje neemt in de koepel van de Oude Verkeerstoren. Hier ontvang je na afloop een certificaat op de landingsborrel in diezelfde iconische toren.

Je kan alleen komen, dan heb je 1 uur de tijd om de vliegervaring mee te maken. Kom je met z’n tweeën dan mag je elkaar afwisselen achter het stuur. Bij de VIP-optie mag je zelfs met maximaal 4 personen komen en duurt de vliegervaring 1,5 uur. Bekijk hier alvast een voorproefje.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online voor optie 1 via gr.pn/flightsim en voor optie 2 via gr.pn/flightsim-vip met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 72 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimumleeftijd 12 jaar. Een briefing van 15 minuten voor de geboekte vliegtijd is verplicht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over FST Flight Simulator Training

De Flight Simulator van FST is gevestigd in de Oude Verkeerstoren van Schiphol-Oost. Naast uitjes voor particulieren en bedrijven worden hier ook daadwerkelijk piloten klaargestoomd voor het echte werk. Op vertoon van het behaalde certificaat ontvang je 10% korting bij eetcafé Wings op de begane grond.

FST Flight Simulator Training

Les, Vlieglessen, Plezier of vrije tijd