Twee uur onbeperkt sushi & grill voor 2-4 personen bij Fuji Fuji in Capelle a/d IJssel

Resterende tijd beperkt!
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Beschikbaarheid Reserveren

Een oud Japans gezegde luidt: om goed vis te kunnen bereiden moet je denken als een vis, waarop de eerste sushi-chef bedacht dat je geen vuur nodig hebt om het warm te hebben, zolang je maar een warme jas van rijst draagt. Draai de rollen om met onbeperkt sushi & grill bij Fuji Fuji.

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor onbeperkt sushi & grill voor 2 personen
  • € 77,99 voor onbeperkt sushi & grill voor 4 personen

Er zijn 125 manieren om Japan te proeven. Dat is namelijk het aantal gerechten dat je ziet wanneer je de menukaart van Fuji Fuji openslaat. Keuze te over dus. Gelukkig zijn er tijdens een all-you-can-eat-avondje geen beperkingen of limieten, behalve dan dat je twee uur de tijd krijgt en dat niet-opgegeten gerechtjes wél op de rekening terechtkomen. Verder proef je alle 125 gerechtjes zo vaak als je maag dat toe laat, of gewoon 125 keer dezelfde, maar minder mag natuurlijk ook. Het is jouw feestje.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Beperkte beschikbaarheid in het weekend. Let op: als blijkt dat je niet vooraf via reserveren.groupon.nl hebt gereserveerd, dan worden de originele prijzen in rekening gebracht. Extra personen zonder groupon zijn van harte welkom, dit graag vermelden in de opmerkingen bij het maken van de reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fuji Fuji


Restaurant Fuji Fuji is een ruim en modern ingericht Japans restaurant aan het Rhijnspoor in Capelle aan den IJssel. Je stapt er op elke dag van de week binnen om uit bijna 100 soorten warme en koude sushi-, tempura-, kushiyaki-, noodle- en teppanyaki-gerechten te kiezen, voor lunch of diner.

En net als op de menukaart is er ook ruime keuze uit manieren waarop jij tot deze kleine delicatessen uit het verre Oosten wil komen. Het kan tijdens een uitgebreid avondje tafelen waarbij je jouw favoriete gerechten eruit pikt. Het kan gedurende een all-you-can-eat avond zodat je van alles wat kan proberen. Of het kan door het lekkers lekker mee naar huis te nemen. Omdat tijdens gezellig tafelen de uren snel doortikken, is het fijn dat er niet alleen op het gebied van eten aan de kleintjes is gedacht, maar ook middels een uitgebreide speelhoek waar ze al spelend de tijd doorkomen. Ideaal, want dan kan je zo nu en dan stiekem de sushi ook eens met de hand in hun mond stoppen.

Fuji Fuji

Restaurant, Aziatisch, Japans restaurant, Sushi
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.