Geen nieuwe meldingen

Fujiyama Gym

Bilderdijkstraat 62, Den Bosch

1 of 3 maanden bokszak-, TRX- of circuit training of afslankbegeleiding bij FGsport

Kies optie

In een Notendop

Train je core en werk aan je conditie tijdens een van de intensieve trainingen, zoals bokszak-, TRX- of circuit training.

Over deze deal

Kies uit 8 opties

  • € 9,50 voor 1 maand bokszak training (waarde € 25)
  • € 24,50 voor 3 maanden bokszak training (waarde € 75)
  • € 12,50 voor 1 maand TRX-training (waarde € 30)
  • € 29,50 voor 3 maanden TRX-training (waarde € 90)
  • € 14,50 voor 1 maand circuit training (waarde € 35)
  • € 32,50 voor 3 maanden circuit training (waarde € 105)
  • € 19,50 voor 1 maand afslankbegeleiding incl. 2 x personal training per week (waarde € 60)
  • € 34,50 voor 2 maanden afslankbegeleiding incl. 2 x personal training per week (waarde € 120)

Bokszak training
Op bokszakken worden verschillende boks en traptechnieken geoefend vanuit de kickbokssport. In duovorm zal je uitgedaagd worden om de verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tussendoor doe je krachtoefeningen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen.

TRX-training
Train je spieren en zorg voor een ‘rock-solid core’ tijdens trainingen met de TRX Suspension Trainer. De training is geschikt voor sporters van allerlei niveaus, omdat je gebruik maakt van je eigen gewicht. Je traint 1 x per week.

Circuit training
Circuit training focust zich op snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Je traint met niets anders dan met je eigen lichaam op een zeer intensieve manier. In drie minuten voer je diverse oefeningen en daarna krijg je 1 minuut rust. Je traint 1 x per week.

Afslankbegeleiding + personal training
Het individuele programma is gebaseerd op drie pijlers: beweging, voedingsadvies en coaching. Afvallen onder persoonlijke begeleiding betekent dat je je oude, ongezonde eetgedrag afleert en nieuwe gedragingen aanleert. Met een personal coach wordt een realistisch doel voor je gewicht bepaald en het tempo waarin je dit zal bereiken. Je personal coach helpt je effectief af te vallen en ook op lange termijn op gewicht te blijven.

FGsport

Doelgerichte training om het ‘‘beste uit je lichaam te halen’’ - dat is wat FGsport voor je kan betekenen. De lessen zijn gericht op verbetering van je conditie en het versterken van je spieren. Variatie is daarbij het sleutelwoord. Wat dacht je van Kick4fun, de 360 circuit training, de bokszaktraining of de TRX-training. Wil je afvallen? Dan kan FGsport een persoonlijk programma voor je opstellen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en dinsdag en donderdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op dolfvandesteeg@gmail.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren anders vervalt er een les.
Meer info: bokszaktraining geldig voor 1 les per week. TRX-training geldig voor 1 les per week. Circuit training geldig voor maximaal 4 lessen per week. Alleen voor nieuwe leden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fujiyama Gym