Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Future Coupes

Kinkerstraat 2, Amsterdam

Kinkerstraat: keratine-behandeling bij Future Coupes Hairstudio

Kies optie

In een Notendop

Laat de expert je helpen je haar glad, soepel en glanzend te maken, zodat je iedereen kan verbluffen met je shine.

Over deze deal

De deal

  • € 89,99 voor een keratine-behandeling (waarde € 230)

Afhankelijk van de lengte en dikte van je haar zal de behandeling 1,5 tot 3 uur in beslag nemen. Eerst wordt je haar gewassen om de haarschubben te openen, zodat de keratine goed in het haar kan trekken. Vervolgens wordt de keratine op handdoekdroog haar aangebracht en ingemasseerd. Dan wordt het volledig drooggeföhnd en gepolijst voordat de keratine met een stijltang in het haar wordt ‘verzegeld’. Het uiteindelijke resultaat is doorgaans na 48 uur zichtbaar, als je je haar in model hebt gebracht. Het systeem blaast de keratine diep in het haar, om het haar zijdezacht te laten aanvoelen en soepel te laten vallen.

Let op: bij dik haar of haar langer dan 30 cm geldt een toeslag van € 25. Loop bij twijfel over de dikte van je haar vooraf even bij de salon binnen. Of een toeslag van toepassing is, wordt altijd vooraf besproken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: bij dik haar of haar langer dan 30 cm geldt een toeslag van € 25. Loop bij twijfel over de dikte van je haar vooraf even bij de salon binnen. Of een toeslag van toepassing is, wordt altijd vooraf besproken.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0617 627 729, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Future Coupes Hairstudio

Future Coupes Hairstudio is een van de oudste kapsalons van Amsterdam. Bij deze sfeervolle salon in de Kinkerstraat kan je terecht voor een breed scala aan haarbehandelingen: haarverlenging, keratine-behandelingen, hair-extensions, interlock, hairnetting, hairweaves; you name it. De ervaren kapsters weten heel goed wat ze doen, dus je haar is hier in goede handen.