Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Future Coupes

Kinkerstraat 2, Amsterdam

Kinkerstraat: kappersbehandeling naar keuze bij Future Coupes

Kies optie

In een Notendop

Naar de kapper bij een salon met meer dan 20 jaar ervaring en die al stond op modeshows en beurzen in Rotterdam, Milaan en Parijs.

Over deze deal

Je haar wil best wel dansen in de wind, glanzen in de zon en ‘s ochtends meteen goed zitten als je uit bed stapt, maar daar staat zo nu en dan wel wat tegenover, zoals een volledige kappersbehandeling bij Future Coupes.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor wassen, knippen en föhnen (waarde € 55)
  • € 29,99 voor wassen, knippen, föhnen en verven (waarde € 95)
  • € 34,99 voor wassen, knippen, föhnen en halfhoofd high- of lowlights (waarde € 125)

Kies de behandeling die jouw haar verdient of nodig heeft: alleen even wassen, knippen en föhnen kan natuurlijk genoeg zijn, maar hier en daar een lekker kleurtje (tweede of derde optie) is natuurlijk ook niet verkeerd. Net wat je smaak is.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch minimaal 24 uur vooraf op 0617 627 729, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De prijs voor verven en highlights is geldig voor halflang haar. Bij lang (langer dan 25 cm) of dik haar betaal je een meerprijs van € 25. Van te voren wordt er altijd een prijsopgave gemaakt om de totale kosten duidelijk in beeld te hebben. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Future Coupes Hairstudio

Future Coupes Hairstudio is een van de oudste kapsalons van Amsterdam. Bij deze sfeervolle salon in de Kinkerstraat kan je terecht voor een breed scala aan haarbehandelingen: haarverlenging, keratine-behandelingen, hair-extensions, interlock, hairnetting, hairweaves; you name it. De ervaren kapsters weten heel goed wat ze doen, dus je haar is hier in goede handen.