Geen nieuwe meldingen

Court Pendustraat 3, Bunde

Vet verliezen door vet bevriezen: tot 5 cryolipolyse-behandelingen bij Futurebright in Bunde

Kies optie

In een Notendop

Laat je vet in de kou staan en ga een lichtere toekomst tegemoet bij Futurebright in de buurt van Maastricht.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 59,99 voor 1x enkelvoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 175)
  • € 114,99 voor 1x meervoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 350)

  • € 169,99 voor 3x enkelvoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 525)
  • € 329,99 voor 3x meervoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 1.050)

  • € 259,99 voor 5x enkelvoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 875)
  • € 499,99 voor 5x meervoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 1.750)

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. Tussen twee behandelingen moet 4 weken zitten, om het lichaam goed te laten herstellen en om de behandeling gedurende deze periode nog te laten ‘doorwerken’. Het uiteindelijke resultaat is doorgaans na 3 maanden zichtbaar.

Een enkelvoudige behandeling is gericht op een gebied van circa 23,5 x 8,4 cm op de buik, naar wens boven of onder de navel.

Een meervoudige behandeling is gericht op twee oppervlakken van circa 23,5 x 8,4 cm. Je kan per behandeling kiezen uit de volgende zones:

  • Taille
  • Dijbenen binnenzijde
  • Dijbenen buitenzijde
  • Billen

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 0643 993 301, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Bij een BMI van 32 of hoger zal er weinig tot geen resultaat zijn. Contra-indicaties: pacemaker, zwangerschap, epilepsie, hart- en vaatziekten, kanker, huidziekte in de zone, leverziekte en diabetes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Futurebright

Futurebright is een vooruitstrevend centrum waar diverse lichaamsbehandelingen worden ontwikkeld. Hier onderstrepen ze het feit dat iedereen uniek is en zijn of haar eigen behandel- en voedingsplan nodig heeft. Geslacht, lichaamsbouw en zowel leeftijd als gewicht spelen mee bij het opstellen van een op maat gemaakte werkwijze. Futurebright bevindt zich in Bunde, op 6 minuten rijden van Maastricht en biedt verschillende behandelingen zoals bodysculpting, vetreductie, huidverstrakking en cellulite- en striaebehandelingen, maar ook voedingsadvies op maat.